Strijelac: Sedmični horoskop za period od 16.03.2020. do 22.03.2020.

0

Posao. Možda emotivni segment i nije nešto čime biste trenutno mogli da se pohvalite, ali zato na poslu zaista dajete svoj maksimum. Doduše, ne može se reći da ste oduševljeni time što radite od jutra do sutra, ali ako ništa drugo ovaj vaš rad za sada daje fine rezultate.

Poslovni partneri, saradnici i vi sada imate isti cilj i zarad tog cilja ste spremni da i jedni i drugi prevaziđete eventualne nesuglasice i prepreke. Očekujte porast obaveza, ali isto tako očekujte i povoljne poslovne šanse za vas.

Ljubav. Ponovni ulazak Merkura u vaše polje doma, porodice, stabilnosti dovešće do rješavanja pitanja koja su u prethodnom periodu gurnuta pod tepih ili oko kojih niste mogli da se usaglasite sa voljenom osobom.

Iako ćete u ovom segmentu funkcionisati bolje, prava bliskost i vatrene emocije neće imati priliku da dođu na dnevni red. Prije bi se moglo reći da ćete se partner i vi posvetiti svakodnevnici, a ljubav će ostati u nekom petom planu.

Slobodni, dobra šansa da se onako fino povežete sa osobom koja vam dolazi kroz poslovni segment. Više će tu biti naglašene strasti nego emocije, ali za početak nije loše.

Hrana. Potrebna vam je ishrana i namirnice koje vam donose energiju pa se okrenite zdravim ugljenim hidratima – žitaricama od cijelog zrna, integralnoj riži.

Smanjite mesne, a pojačajte mliječne proizvode. Takođe, konzumirajte u većoj mjeri sezonsko povrće i voće.

Novac. Solidno u sektoru finansija.

Zdravlje. Korektna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info