Škorpija: Sedmični horoskop za period od 16.03.2020. do 22.03.2020.

0

Posao. Kao da već niste u poslu, obavezama i trčanju do guše – eto i Sunca u vašem polju poslovne svakodnevnice i obaveza da vam doturi još malo posla, čisto onako da ne budete nijednog minuta zaludni.

Lijepo ste vi izgurali prethodni period, napravili neke fine poslovne poteze, a rezultate svega ovoga tek očekujte – do kraja marta i sami ćete biti iznenađeni prilikama koje vam se otvaraju. No ništa nije bez razloga i slučajno – utrli ste pravi put i na pravi način. Sada je vrijeme da to i naplatite.

Ljubav. Onda kada imate vremena za voljenu osobu – sve je u redu između vas dvoje. Samo je maleni problem taj što vi vrlo često nemate vremena ni za sebe, a kamoli za nekog drugog.

Takođe, htjeli da to priznate ili ne – malo vas smara to što partner uporno pokušava da skrene vašu pažnju na sebe i ne želi da prihvati da ste vi u baš toliko ozbiljnim poslovnim peripetijama. Voljena osoba vas hoće za sebe, a vi se vrlo uspješno migoljite i dajete joj se na kašičicu.

Slobodne Škorpije, komunikacije koje su bile u zastoju ponovo su pokrenute i lagano se bliži trenutak ljubavnog spajanja.

Hrana. Usitnile Škorpije pa sve mjere koliko će da pojedu – da ne bude neki gramčić ili, daleko bilo, kalorija više.

I tako vi vodite računa striktno par dana, a onda naleti neko parče torte i pobrka vam koncepciju skroz. Jure vas te poslastice ovih dana, a vi nešto slabo pokušavate da pobjegnete.

Novac. Standardno. Novac dođe – novac se potroši.

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info