Ribe: Sedmični horoskop za period od 16.03.2020. do 22.03.2020.

0

Posao. Odjednom, previše posla i obaveza je na vama. Biće vam teško da se snađete u početnoj fazi ovih dešavanja, ali ćete brzo uhvatiti korak. Sa jedne strane, prija vam što ste u fokusu i što se svi obraćaju baš vama, ali sa druge strane sve ovo vam oduzima i previše vremena i energije.

Komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima se poboljšava, lakše ćete dolaziti do dogovora i riješiti probleme i pitanja iz prethodnog perioda. Vaše angažovanje donosi prave rezultate.

Ljubav. Ponovni ulazak Merkura, planete koja vlada vašim partnerstvima, u vaše polje ličnosti, dovešće do rješavanja situacija i odgovora na pitanja koje ste postavljali partneru i sebi u prethodnih više od mjesec dana. Vraćate se jedno drugom, okrećete se i povezujete bolje nego do sada.

Ide to polako, suviše lagano za vaš ukus, ali je bitno da ide nabolje, iz dana u dan sve više. Ponovo ćete imati osjećaj da možete da računate na osobu koju volite. Kao i ona na vas.

Slobodne Ribe, ukoliko se odlučite da ponovo date šansu simpatiji, nećete pogriješiti. Komunikacija sada ide lako, lepršavo, po vašem ukusu.

Hrana. Vama su definitivno potrebne promjene kada je ishrana u pitanju. Potrebno je da živnete i pojačate svoju energiju, a to ćete svakako uspjeti ukoliko uvedete više proteina kroz meso i jaja, više vitamina kroz sezonsko voće i povrće. Batalite slatkiše i grickalice, kao i brzu hranu.

Novac. Stabilizacija po pitanju finansija.

Zdravlje. Dobro ste, ali malo promijenite način ishrane.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info