Rak: Sedmični horoskop za period od 16.03.2020. do 22.03.2020.

0

Posao. Sunce ulazi u polje karijere, uz Saturnovu podršku iz polja promjena, pa je pred Rakovima period kada se klima u poslovnim odnosima i okruženju mijenja. Očekuju vas neke bitne promjene, koje mogu u ovoj sedmici biti nagoviještene.

S druge strane, Merkur se vraća u polje planova, inostranstva pa će ono, što je u prethodnih par mjeseci pokrenuto, a ostalo nezavršeno, konačno početi da dobija prave obrise i realizaciju. Pritisak vam stoji na dnevnoj bazi, ali umjećete da se izborite s njim.

Ljubav. Oni odnosi koji su istinski stabilni, samo će u ovoj sedmici dodatno tu stabilnost učvrstiti. Štaviše, partner i vi se čvrsto držite jedno za drugo i pokušavate da zajedničke planove ostvarite, pogurate.

Oni odnosi koji su pak suštinski nestabilni, konstantno će varirati. Imaćete dan mira pa dan težine i pritisaka i tako redom.

Ne mora da znači da će doći do prekida, pogotovo što Saturn krajem sedmice izlazi iz vašeg polja partnerstava i odnijeće jedan dio težine sa sobom, ali ne treba zaboraviti da će ono što niste riješili, a što je loše, uskoro opet doći na dnevni red.

Slobodni – uživate u nečijem društvu, baš vam prija.

Hrana. Rakovi će u ovoj sedmici biti konstantno u maksimalnoj brzini pa će se često dogoditi da propuste obrok ili da imaju malo vremena za njega.

Ukoliko je to moguće, makar se potrudite da ne preskačete doručak – neka on bude obilan i kvalitetan.

Novac. Ulazite u znatno plodonosniju finansijsku fazu.

Zdravlje. Prolazne prehlade, problemi sa alergijama i sinusima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info