Ovan: Sedmični horoskop za period od 16.03.2020. do 22.03.2020.

0

Posao. Merkur ponovo ulazi u vaše polje tajnosti, vraćajući se putem kojim je već dva puta prošao u prethodnih mjesec i po dana i period od naredne dvije sedmice bismo mogli nazvati „treća sreća“. Jer, sada konačno dolazi razrješenje svih nedoumica i pitanja koja su vas opterećivala.

Sunce ulazi u vaš znak, uz veliku Saturnovu podršku, iz Vodolije, od vikenda pa je pred vama period dobrih dogovora, saradnji koje su možda tek u povoju, ali koje obećavaju stabilnost, trajnost i kvalitet.

Ljubav. Partner je težak, a vi ste još teži. A može i ovako – partneru je teško, a i vama je. Pomozite jedno drugom, nosite te terete zajednički. Potrebno vam je da se oslonite, da podržite, da date jedno drugom ruku podrške.

Možda i da popričate o stvarima o kojima do sada niste, a ne da ćutite i brinete brige u sebi. Za vas dvoje, ova sedmica je mirna. Problema i tenzija može biti samo ako zaista nemate preča posla, nego želite da zatalasate situaciju.

Slobodni Ovnovi, nekome se dopadate i ova osoba to uopšte ne krije – gleda svaku priliku da vam pokaže svoju zainteresovanost. Od vas zavisi šta će i da li će biti nešto.

Hrana. Jedite konkretnu hranu – vašem organizmu trebaju kalorije i energija. Trošite se, dragi Ovnovi, mnogo – zato to morate nadoknaditi.

Novac. Mirno u finansijskom segmentu. Sredinom sedmice manji neplanirani trošak.

Zdravlje. Slabiji imunitet, umor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info