Lav: Sedmični horoskop za period od 16.03.2020. do 22.03.2020.

0

Posao. Koliko je bitan za emotivne, Saturn je vrlo važan i za vaše poslovne relacije. Već u ovoj sedmici možete doći u kontakt sa osobom koja ima ili značajnu ponudu za vas ili koja vam otvara vrata za novu poslovnu fazu. U međuvremenu, radićete i to junački.

Doduše, koliko god pokušavali, nećete moći da budete baš stopostotno organizovani, jer će postojati situacije i ljudi koji će vam odvlačiti pažnju. Pokušajte da se više fokusirate da vam ne bi promakla poneka greška.

Ljubav. Početak veoma značajnog perioda za vas. Ulazak Saturna u polje partnerstava otvara jednu višegodišnju fazu u kojoj će se u vašem emotivnom životu dogoditi ogromne promjene.

Odnosi, koji su u svojoj suštini nestabilni, već sada će početi da osjećaju dubinske potrese koji se kasnije samo mogu pojačati – sve dok ili ne napravite korjenitu promjenu ili ne odete jedno od drugog.

Oni koji su stabilni ulaze u period koji im donosi sigurnost i osjećaj da su napravili pravi odabir.

Slobodni su na korak do nečega što može postati vrlo bitan odnos. Neke su osobe već u vašoj blizini, a ukoliko nisu – očekujte ih, stižu uskoro.

Hrana. Pomalo vam je čudan apetit u ovoj sedmici pa vam se čas jede batak, čas od ptice mlijeko, a čas biste živjeli samo od vazduha.

Nemojte se zatrpavati hranom, ali nemojte otići ni u drugu krajnost. Potrebne su vam namirnice koje vas energetski dižu i pripremaju za sjajan period koji je pred vama.

Novac. Niste zadovoljni prilivima i tražite način kako da ih pojačate. Nije vrijeme za kredite i pozajmice.

Zdravlje. Energetski se dižete od vikenda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info