Jarac: Sedmični horoskop za period od 16.03.2020. do 22.03.2020.

0

Posao. Previše je odgovornosti nabačeno na vaša leđa. Svi gledaju u vas i svi očekuju da vi uradite, pokrenete, istražite, aktivirate. S jedne strane vam sve ovo prija, s druge vas opterećuje, jer ste konstantno u stanju pripravnosti, stopostotno uključenog mozga, sa očima na sve četiri strane.

Željeli ste da budete u fokusu, sada to imate. Koliko god zahtjevan, ovo je ipak neizmjerno povoljan poslovni period za vas koji će tek iznjedriti prave rezultate. Sada se bavite svim onim što niste završili u prethodnih dva mjeseca.

Ljubav. I tako idu dani, a u vašim je emotivnim relacijama uglavnom mirno stanje. Doduše, nekima ta mirnoća možda i neće baš u potpunosti prijati, jer ćete imati utisak da se ama baš ništa podsticajno ne dešava i da unaprijed, napamet znate svaki minut i svaki momenat sa partnerom.

Cijenite na pravi način ove trenutke koje sada imate, jer nikad ne znate da li se već sutra stanje može promijeniti. Uživajte u strasti i opuštenosti. Nije navika baš toliko loša, znate?

Slobodni, Venera u vašem polju ljubavi lagano šeta i još laganije otvara vrata jednoj lijepoj ljubavnoj priči koja bi se mogla dogoditi upravo vama.

Hrana. Mogli biste malo da poradite na tome da poboljšate svoju krvnu sliku. Nešto ste ublijedili u posljednje vrijeme pa vam je potrebno više namirnica bogatih željezom – špinat, jaja, cvekla, mahunarke, kakao, sušeno voće, luk.

Novac. Vijesti o novcu koji očekujete stižu do vas.

Zdravlje. Mogućnosti sitnijih povreda. Takođe, osjetljivi disajni putevi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info