Blizanci: Sedmični horoskop za period od 16.03.2020. do 22.03.2020.

0

Posao. Vaš vladar Merkur ponovo ulazi u vaše polje karijere i sada jeste trenutak da, sve ono što je u prethodnih mjesec i po dana bilo u zastoju ili funkcionisalo kroz probleme, dobije svoj pravi obris, ali i donese rezultate.

Od ove sedmice očekujte povećanje obaveza pa će biti potrebno da se jako dobro organizujete i fokusirate na važne stvari. Pokušajte da ne kasnite kada su obaveze u pitanju i da napravite dobar plan kojeg ćete se, naravno, pridržavati. Otvaraju vam se vrata saradnje sa inostranstvom.

Ljubav. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, bilo da ste inače vjerni ili volite povremeno da flertujete – u svakom slučaju, od ove sedmice vam se mnogo intenzivnije otvara mogućnost tajni, kada je ljubav u pitanju.

Ukoliko imate partnera, šteta bi bilo da baš sada, kada ste počeli da funkcionišete bolje, normalnije, stabilnije, sa više zajedničkog vremena – vi skrenete pažnju na nekog drugog.

Definitivno kao opcija stoji, ali od vas zavisi da li ćete nešto zaista i uraditi. Vrlo je moguće da je samo intenzivna strast u pitanju pa nemojte da vas poslije glava boli zbog malo varnica…

Slobodni – sklanjajte se od zauzetih i tajnih priča.

Hrana. Potrebna vam je visokoproteinska hrana, zdravi ugljeni hidrati. Konzumirajte med, ribu, špinat, jaja, jogurt, integralnu rižu, ćureće meso.

Slatkiše izbjegavajte, ali povremeno možete uzeti crnu čokoladu ili urme kao slatku zamjenu.

Novac. Čas prijatna, čas neprijatna iznenađnja u finansijskom segmentu.

Zdravlje. Osjetljivost respiratornog trakta.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info