18 fantastičnih martovskih kombinacija

0

Sljedeće kombinacije veoma su privlačne, moderne, urbane i tako savršene za mart. Neka vam sljedeća galerija služi kao inspiracija. Uživajte.

Farmerice


Farmerice su uvijek odličan izbor, a izuzetak nije ni proljetna sezona. Veoma popularne i svestrane, možete ih nositi u mnogobrojnim prilikama, ali i veoma lako iskombinovati sa drugim komadima garderobe. U slučaju svježijih dana, kombinujte ih sa džemperom i kožnom jaknom. A ako birate vanvremenske zvoncare, vaš stajling može izgledati veoma zanimljivo i upečatljivo.

Cigaret pantalone


Cigaret pantalone veoma su zahvalne za kombinovanje, a veoma su moderne i elegantne. Pored toga, one su odlične i za sve prilike, bilo da se radi o poslovnim ili opuštenim. Možete ih kombinovati sa majicama, bluzama, košuljama pa čak i tunikama, a što se tiče jakni, odlično se slažu sa blejzerima, teksas jaknama, a ništa manje nije privlačna ni kombinacija sa klasičnim modelima kožnih jakni.

Uske pantalone


Uske farmerice jedan su od vanvremenskih trendova, ali ništa manje nisu popularnije ni uske pantalone (i tako je već decenijama). One se veoma dobro slažu sa košuljama i bluzama, ali da biste na najbolji način stvorili balans između gornjeg i donjeg dijela tijela, najbolje bi bilo da birate nešto šire košulje i bluze. Što se tiče obuće, klasične štikle ili gležnjerice na štiklu sjajan su izbor.

Crne farmerice


Crne farmerice su veoma privlačne i moderne, a odlične su iz razloga što ih možete nositi u svim prilikama (čak i na posao). Što se tiče kombinovanja, odlično se slažu sa svim drugim bojama, bilo da je riječ o svjetlijim ili tamnijim, ali je možda ipak najbolje da ih kombinujete sa nešto svjetlijim nijansama kako ne biste izgledale jednolično i monotono. U suprotnom, ukoliko se odlučite ipak za tamnije nijanse, onda bar dodajte par svjetlijih asesoara.

Klasična plisirana suknja


Kada pričamo o klasičnoj plisiranoj suknji, onda je riječ o midi plisiranoj suknji. Upravo ovaj model plisirane suknje odgovara svim prilikama (upravo zbog dužine), a postoji model za svaku figuru. Jednu od najjednostavnijih kombinacija sa ovom suknjom dobijate ukoliko je kombinujete sa košuljom. Kombinacija koja je odlična za poslovne prilike, ali nećete pogriješiti ni ako je nosite u opuštenim varijantama.

Pantalone širokih nogavica


Pantalone širokih nogavica komad su garderobe koji odgovara svim figurama, a posebno su poželjne kod dama koje imaju nešto izraženije butine. Možete ih kombinovati kao što biste to uradile i sa klasičnim modelima pantalona s tim što je možda bolje da gornji dio garderobe bude nešto uži (da biste stvorile proporciju između gornjeg i donjeg dijela tijela). Što se tiče obuće (sumnjamo da ćete sandale nositi tokom marta), ovaj model pantalona odlično se slaže sa klasičnim štiklama.

Totalno opušteno


Ukoliko vam je cilj totalno opušten stajling tokom ovog mjeseca, to sigurno možete postići na više načina. Jedan od njih je i da birate boyfriend farmerice (one su malo šire u gornjem dijelu te se sužavaju kako se kreću ka dole) te da ih kombinujete sa majicama ili bluzama. Ovdje možete dodati i maramu, a sa blejzerom sigurno nećete pogriješiti. Što se tiče obuće, tu je potrebno da odabir vršite na osnovu trenutnih vremenskih prilika vani.

Kožna jakna


Uvijek moderna i uvijek poželjna! Tako svestrana i funkcionalna, kožna jakna idealna je za proljetnu sezonu, bez obzira na to o kojem modelu se radi. Crna ili braon? Nećete pogriješiti u bilo kojem slučaju, jer su upravo ove dvije boje i najpopularnije (bar kada je riječ o kožnim jaknama). Kožnu jaknu možete kombinovati sa tako mnogo komada garderobe, a sigurno će vam pomoći da imate fantastičan stajling.

Suknja sa visokim strukom


Komadi garderobe sa visokim strukom i više su nego moderni i funkcionalni, a suknje i pantalone jedan su od najvećih trendova ove godine. Suknja sa visokom strukom idealna je za sve prilike (ovdje samo prilagođavajte dužinu suknje situaciji u kojoj želite da je nosite), a možete je dobro iskombinovati sa klasičnim majicama, rolkama, košuljama, a ako ste veoma vitka dama, možete je kombinovati i sa kratkim majicama.

Kombinezon


Ovo je veoma udoban komad garderobe i to zaista niko ne može poreći. Ukoliko vam je cilj da kombinezon nosite u svim prilikama, onda birajte klasične modele (i možda najbolje one koji su u nekoj od tamnijih nijansi). A što se tiče kombinovanja, odlično ćete postupiti ukoliko kombinezon kombinujete sa kožnom jaknom ili blejzerom. Obuća? Samo klasične štikle ili sandale.

Teksas jakna


Sigurno ćete se složiti da je proljetna sezona nezamisliva bez teksas jakne (i sigurno imate bar jednu u svom ormaru). Ovaj vanvremenski trend uvijek izbija u prvi plan tokom proljetne sezone, a kožnu jaknu možete kombinovati sa ležernijim komadima garderobe (farmerice, helanke ili sportske pantalone), ali i sa nešto klasičnijim (haljina na bretele, suknja sa visokim strukom ili cigaret pantalone).

Kontrastne boje


Kombinovanje kontrastnih boja (kolor bloking) trend je koji je već dugo popularan, a jedan je od onih trendova zbog kojih će vas sigurno svi primijetiti. Veoma veseo i zanimljiv, ovaj trend možete nositi u većini prilika (čak i u poslovnim, ali to zavisi od boja koje ćete kombinovati). Kombinacija žute i plave svakako je veoma interesantna, ali istovremeno i jako privlačna i moderna.

Pastelne boje


Pastelne nijanse tako su blage i ugodne pa uopšte nije ni čudo zašto su uvijek tako poželjne. Nakon zimskog sivila, sigurno ćete željeti da malo osvježite svoj stajling (ima bi bolje prilike za to od proljente sezone?), a to možete najlakše uraditi unošenjem pastelnih boja. Pastelne boje možete kombinovati sa svim bojama neutralnog spektra, ali jednako dobro se slažu i međusobno (pastelna i pastelna).

Žuti blejzer


Blejzer je najpopularnija proljetna jakna, a ako birate žuti, onda je to pun pogodak! A ako blejzer kombinujete sa farmericama, dobićete jednu od najpopularnijih proljetnih kombinacija. Tako jednostavna, a veoma efektna, ovu kombinaciju možete nositi u svim opuštenim varijantama (mada, ukoliko birate klasične, tamne farmerice, onda je ova kombinacija pogodna i za posao. Naravno, umjesto majice ćete birati bijelu košulju ili košulju sa cvjetnim uzorkom).

Suknja olovka kroja


Kada je riječ o poslovnim kombinacijama, onda je suknja olovka kroja jedna od onih suknji koje možete nositi svakodnevno. Za nju važi epitet i da je najelegantniji model suknje, a odlično se može iskombinovati sa košuljama i bluzama. Suknju olovka kroja možete nositi tokom svih sezona, a tokom proljetne sezone kombinujte je sa blejzerom, kožnom ili čak bomber jaknom.

Geometrijski uzorak


Komadi garderobe sa geometrijskim uzorcima mogu vam pomoći da skrenete pažnju sa problematičnih područja na tijelu. Suknja sa geometrijskim uzorkom samo je jedan od načina da ovaj uzorak nosite tokom proljetne sezone, a veoma je zgodna (u zavisnosti od modela) za kombinovanje sa blejzerima, kožnim jaknama ili teksas jaknama.

Crno i bijelo


Vanvremenska kombinacija neutralnih nijansi koja je sve drugo samo ne monotona. Zaista, ovo je kombinacija sa kojom nikada ne možete pogriješiti, a uvijek ćete izgledati moderno i urbano. Bijelu haljinu možete kombinovati sa crnim blejzerom ili crnom kožnom jaknom, a nećete pogriješiti ni ako dodate crnu maramu ili šal. Što se tiče obuće, dodajte štikle (i one mogu biti u crno-bijelom tonu).

Suknja sa cvjetnim uzorkom


Cvjetni uzorak sigurno je jedan od najpopularnijih proljetnih trendova, a veoma je privlačan i jako lijep. Bez obzira da li se odlučite za suknju sa cvjetnim uzorkom ili ste ipak više ljubitelj košulja i bluza na cvjetiće, ovaj uzorak vam može pomoći da izgledate baš odlično. I, najbolje ga je kombinovati sa jednobojnim komadima garderobe (izbjegavajte kombinovanje sa drugim uzorcima. Ukoliko to ipak radite, onda je potrebno da uzorci budu što sličniji).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info