Horoskop: Ovaj znak će imati najviše sreće ove godine

0

Kada je astrologija u pitanju, 2020. godina obećava velike promjene, nove početake, ali i izazove. Ipak, jedan znak će apsolutno dominirati u polju sreće, a ova godina će mu donijeti nezaboravno iskustvo u životu.

Ako ste rođeni u horoskopskom znaku Jarca, spremite se za fenomenalna dešavanja koja će vam donijeti 2020. godina!

Jupiter, planeta sreće i bogatstva, 02. decembra ušla je u znak Jarca i kretaće se kroz njega tokom cijele 2020. godine. S obzirom na to da Jupiter svojim tranzitom oplemenjuje znak svake godine (svake godine prolazi kroz jedan horoskopski znak), neće ponovo biti aktivan u znaku Jarca sve do 2032. godine.

Jupiter simboliše ekspanziju, rast i napredak. U kombinaciji sa Jarčevom vladajućom planetom, Saturnom, koja predstavlja ograničenja, odgovornost i obaveze, u 2020. godini sve vrste ograničenja će biti “pobijene”, a astrolozi predviđaju da će Jarčevi ove godine doživjeti odlične uspjehe koji će se odraziti na svim poljima.

Ovakva pozicija planeta Jarčevima će dati zdravu dozu optimizma. Biće potpuno ispunjeni na svim novima, imaće šansu da vrate samopouzdanje kroz nove prilike koje će dobijati u karijeri, a postoje i ogromne šanse da sretnu posebnu osobu koja će imati veliki uticaj na njih.

Astrolozi predviđaju da će se Jarčevima život totalno promijeniti, otvoriće im se novi vidici i potreba za avanturom, a ujedno će postići sklad između duše i tijela. Zato, dragi Jarčevi, iskoristite sve potencijale koje vam ova godina pruža.

Izvor: Telegraf

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info