Večeras: Pun Mjesec u znaku Djevice i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Kako Djevica predstavlja rutinu i svakodnevni život, sada je vrijeme da se nešto prekine i nađu stvari koje nam donose zadovoljstvo i sreću.

Ovaj puni Mjesec u Djevici je u opoziciji sa Suncem i Neptunom, što će obasjati i izbaciti na površinu razumna rješenja. Ovaj aspekt je bitan za imunitet pa ga treba čuvati i ojačati. U ovom periodu može se smanjiti širenje korona virusa koji je aspektiran pod Neptunom.

Nema potrebe za strahom kada se uključi razum Djevice. Mnoge osobe će poželjeti raditi duhovno na sebi, staviti harmoniju u dušu i tijelo. Baš na dan punog Mjeseca i Merkur kreće direktno iz Vodolije što nam može donijeti korisne savjete ili informacije za rješavanje problema.

Mnoge stvari koje su bile u kašnjenju, nesporazumi i blokade, sada se pokreću s punim Mjesecom koji obasjava i razumno postupa iz Djevice.

Sada je pravo vrijeme da podvučemo crtu i nađemo balans između poslovnog i privatnog života. Ovaj pun Mjesec će sigurno donijeti promjene u svakodnevnom životu, poslu i ličnoj zdravstvenoj zaštiti.

Kako Djevica predstavlja rutinu i svakodnevni život, sada je vrijeme da se nešto prekine i nađu stvari koje nam donose zadovoljstvo i sreću.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem šestom polju svakodnevnog života, rutine i navika pa dobro razmislite što ste do sada radili i kako ćete dalje nastaviti.

Neku rutinu bi trebalo da promijenite, posebno ako ste nezadovoljni svojim izgledom i duhom.

Bik


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem petom polju koje je zaduženo za ljubav, djecu, kreativnost, projekte pa možete staviti tačku ili zaokružiti područje ljubavi.

Pojedini Bikovi mogu se istaknuti preko nekih projekata. Vaš istrajan rad sada napreduje i raste kao ovaj pun Mjesec, gdje će uroditi plodom.

Blizanci


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašoj četvrtoj kući što je simbol duše, porodice, kuće, roditelja. Mnogi Blizanci će razmišljati o tome šta im se promijenilo u posljednjoj godini dana.

Sve što bi trebalo da mijenjate, kako bi došlo do poboljšanja, tiče se gore navedenih aspekata života. Pojedini Blizanci se mogu i preseliti.

Rak


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem trećem polju koje je zaduženo za komunikaciju, društvene zajednice, medije, okruženje, komšiluk pa tu može doći do nekih zaključaka.

Mnogi Rakovi mogu sebe počastiti i nagraditi se zbog onoga što su sve uspjeli da urade i postignu u posljednjih godinu dana.

Lav


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem drugom polju, naglašava vrijednosti i vaše finansije pa se tu može zaokružiti priča.

Vi razmišljate o vašim ličnim vrijednostima i šta ste sve promijenili kada su u pitanju potrošnja i lični stav vaših vrijednosti.

Djevica


Kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem ličnom znaku pa se možete osjećati nekako posebno, jer on se događa samo jednom godišnje u vašem znaku.

Promjene koje se događaju na ličnom planu, vašem mentalnom sklopu i fizičkom izgledu – sada bi trebalo sve to da iskoristite za sebe.

Vaga


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem dvanaestom polju koje je zaduženo za duhovnost, podsvijest i unutrašnje svjetove pa je moguće da zaokružite jednu cjelinu u posljednjih godinu dana.

Mnoge Vage sada mogu krenuti na neka duhovna druženja, iscjeljenja i meditaciju.

Škorpija


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju koje je zaduženo za prijatelje, udruženja u neke grupe, nadanja, želje, penzije.

Vi se sada više družite, stičete nove prijatelje, ulazite u neke grupe dok pojedine osobe ulaze i u penziju ako su stekle uslove.

Strijelac


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem desetom polju karijere, roditelja, šefova, autoriteta. Sada se događaju pomaci i promjene u vašoj karijeri. Pojedini Strijelci mogu stići na položaj koji su očekivali, dok ga neki mogu i izgubiti.

Kada je karijera u pitanju, dobro razmislite šta ste sve promijenili u toku od prošlih godinu dana i kako to funkcioniše.

Jarac


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem devetom polju što je zaduženo za vjerovanja, optimizam, filozofiju, viša znanja.

Sada je vrijeme da dobro razmislite koliko ste se promijenili u proteklih godinu dana i šta još bi trebalo da promijenite. Neki novi filozofski pravac je u vašem životu pokrenut.

Vodolija


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem osmom polju što je zaduženo za strahove, intimne odnose, transformacije i tuđe finansije.

Za vas će ovo biti teži puni Mjesec, posebno kada su transformacije u pitanju. Sada nije vrijeme da odustanete kada ste veći dio prešli – nastavite dalje.

Ribe


Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju partnerstva, javnih odnosa. Ovaj Mjesec pokreće emocije koje su vezane za partnerske odnose pa na tom polju može doći do promjena kako nabolje tako i nagore.

Mnoge Ribe mogu od partnera dobiti dugo skrivanu emociju koja će na ovaj pun Mjesec izaći na površinu i obasjati vašu ljubav.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info