Vodolija: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. U prvim danima ove sedmice ne žurite, jer to može biti na vašu štetu. Nemojte davati obećanja, jer ih nećete moći ispuniti, a isto tako ne “držite za riječ” druge, jer je moguće isto da od tih priča neće biti ništa.

Od desetog marta, kada Merkur iz vašeg znaka krene direktnim hodom, već možemo drugačije da pričamo. Počeće da vam se vraća fokus, organizacija i brzina misli i djela i nećete se više bespotrebno rasipati na sve strane. Ulazite u lakšu poslovnu fazu, naročito oni koji se bave privatnim poslom.

Ljubav. Osjećaj zakočenosti i nekog pritajenog nezadovoljstva, koje postoji unutar vas, počeće polako da popušta. Lakše, opuštenije i mnogo veselije situacije sa voljenom osobom učiniće da počnete da se otapate i da ponovo osjećate bliskost, dobru energiju, ali i strast.

Doduše, mora se priznati da ćete vi još neko vrijeme imati u svojoj glavi kočnicu ili podsvjesni strah, ali i to će se sređivati kada dođe pravi trenutak.

Slobodni, ukoliko imate simpatiju, komunikacija će početi da se popravlja i vi ćete otvorenije nastupiti prema ovoj osobi. Takođe, očekuju vas nova poznanstva preko prijatelja, interneta ili zabave, izlazaka.

Hrana. Svaki čas imate neka posla u kuhinji, a usput posjetite i frižider, čisto da vidite kako je i šta ima novo u njemu.

U periodu ste i kada svaki čas imate neku posjetu, neko dešavanje i druženje, gdje se baš fino jede. Baš ono što vi volite. Pa, kako tome da odolite?

Novac. Dobri novčani prilivi.

Zdravlje. Ulazite u bolji zdravstveni period. Živnućete.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info