Strijelac: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. Oprez je neophodan do polovine sedmice u vezi svega što se vezuje za dogovore, potpisivanje ugovora, komunikaciju sa bitnim poslovnim partnerima. Ne savjetuju vam se neke posebne akcije već malo strpljenja, jer je već drugi dio sedmice pozitivan i povoljan po vas.

Nedoumice koje ste imali će početi da se rješavaju i otvoriće se putevi, do ovog momenta čvrsto zaključani. Venera u vašem polju poslovnih obaveza i svakodnevnice donosi pozitivne promjene i nove poslovne prilike za vas.

Ljubav. Problem u komunikaciji sa voljenom osobom će postojati u prvim danima ovog perioda. Koliko god se oboje trudili i željeli, jednostavno rečeno, nećete uspijevati da se dobro razumijete i napravite kvalitetan dogovor.

Ne potežite stara pitanja i ne nervirajte se oko njih već sačekajte, jer vrlo brzo ulazite u jednostavniji i mirniji period. Do kraja sedmice ćete već funkcionisati potpuno drugačije.

Slobodni, još uvijek ste u fazi osvrtanja preko ramena, a i ta prošlost ne želi da vas pusti. Ukoliko imate simpatiju, kvalitetnija komunikacija kreće u drugom dijelu sedmice. Takođe, ljubavi preko poslovnog segmenta.

Hrana. Odgovornost prema zdravlju i sebi ćete manifestovati time što ćete biti odgovorni i kada je ishrana u pitanju. Kao što nema preskakanja obroka, isto tako nema ni prejedanja.

Doduše, imaćete problem da se izborite sa povremenim jakim talasima potrebe za masnijom, jačom, začinjenijom hranom.

Novac. Ušli ste u mnogo odgovorniju, praktičniju, ali i plodonosniju finansijsku fazu.

Zdravlje. Obratite pažnju na ishranu. Prijaće vam promjene u životnim navikama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info