Škorpija: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. Oni koji se bave privatnim poslom imaće sitnijih problema početkom sedmice, ali se ovi zastoji i komplikacije brzo prevazilaze. Takođe, ukoliko se bavite važnim papirima ili dogovorima – više je nego izvjesno da ćete ostvariti uspjeh, najviše u drugom dijelu sedmice.

Škorpije takođe u ovom periodu imaju neočekivane poslovne ponude i to vrlo dobre. Nešto mijenjate u svom načinu rada i u funkcionisanju sa saradnicima i to će se brzo pokazati kao odličan potez. Mogućnosti kraćih poslovnih putovanja.

Ljubav. Eventualna neriješena pitanja ili nesuglasice, koje imate sa voljenom osobom, krenuće da se otpetljavaju i smiruju u drugom dijelu sedmice. Vraćate se na neke stabilne, utabane staze s tim što će se ipak nešto promijeniti u vašem funkcionisanju, ali nabolje.

Moguće je da će u ovoj sedmici partner biti inicijator za dešavanja i promjene, a što će i drugoj strani i vama odgovarati i u čemu ćete uživati.

Slobodni, ulazak nove osobe u vaš život, potpuno neočekivano. Ona može biti iz vaše bliže okoline, ali isto tako i preko kruga prijatelja, društvenih mreža ili izlazaka. U svakom slučaju, bićete suštinski prodrmani.

Hrana. Manje masno meso, riba, sve vrste povrća trebalo bi da budu osnova vaše ishrane tokom ove sedmice. Mliječni proizvodi da, ali sa smanjenim procentom mliječne masti.

Od slatkiša ćete džaba bježati, jer trenutno – koliko god željeli- totalno ste slabi na njih.

Novac. Prilivi su uglavnom ujednačeni. Takođe, mogućnosti pozitivnih iznenađenja po pitanju novca.

Zdravlje. Dobro se osjećate. Bilo bi dobro samo da ste više u pokretu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info