Ribe: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. Analizirajte, pravite planove, istražujte, ali nemojte sprovoditi to što ste naumili, makar ne do drugog dijela sedmice ili, još bolje, do sljedeće sedmice. Takođe, zadržite za sebe mišljenje o nekim ljudima – nije vrijeme za otvorenu konfrontaciju.

Ukoliko vam nešto nije bilo jasno u postupcima saradnika ili poslovnih partnera, dobićete saznanja i informacije šta se zaista dešava. Iako zvuči rogobatno, ovo ipak nije nimalo loša sedmica za vas. Ljudi i situacije koji vam dolaze donijeće vam poslovnu dobit i dobre rezultate.

Ljubav. Dosta nervoze postoji u vašim partnerskim odnosima, početkom ove sedmice. Možda vaša komunikacija trenutno nije kvalitetna pa pogrešno tumačite riječi jedno drugom, možda postoji osjećanje nesigurnosti kod vas, a moguće je i da i partner i vi nešto krijete.

Kada kažemo “krijete” to može da označi i da nijedno od vas nije spremno da se otvori po nekim važnim pitanjima. U svakom slučaju, ovo će krenuti da popušta u drugom dijelu sedmice i otvoriće se prilika da lakše i bolje funkcionišete zajedno.

Slobodni, značajno novo poznanstvo koje može promijeniti vaš način gledanja na ljubav i ljubavne veze.

Hrana. Vi niste stabilni, a samim tim i vaša ishrana trenutno trpi. Impulsivno, nervozno grickanje svega što vam dođe pod ruku, a najviše ćete posezati za slatkišima.

Probajte da ove loše navike zamijenite onim boljim pa grickajte voće ili pravite voćne salate, šejkove.

Novac. Korektna finansijska situacija.

Zdravlje. Nervoza, nesanica, problemi sa pritiskom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info