Rak: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. Prvih par dana ove sedmice vjerovatno nećete znati da li ste pošli ili došli. Ono što će se dešavati na dnevnoj bazi uopšte neće biti u skladu sa vašim planovima, imaćete probleme u dogovorima, u saobraćaju, sa tehnikom.

No, ovo je kratkotrajni talas koji će svoju snagu izgubiti vrlo brzo, a ostatak sedmice vam donosi rješenja, pozitivna dešavanja i pokret. Sa saradnicima i poslovnim partnerima ćete uspostaviti kvalitetnu komunikaciju i dogovore. Ovo će ispasti još i pozitivna sedmica, na kraju.

Ljubav. Što ste se “tumbali”, kada je ljubavni život i odnos sa voljenom osobom u pitanju, tumbali ste se. Ova sedmica vam donosi smirenje, zatišje kao poslije bure, trenutke kada se malo pomalo, korak po korak, osmijeh po osmeh okrećete jedno drugom.

Prijedlog: sedmica je dobra da napravite neke promjene, da više zajednički izlazite i opustite se – oboma će vam ovo prijati i više vas vratiti i “zalijepiti” jedno za drugo.

Slobodni, postaćete društveniji, aktivniji, željećete da se krećete i budete u zabavnom i veselom društvu. Biće i prilika za ljubav. Možda i za avanturu, ali i to je zanimljivo, zar ne?

Hrana. Naročito u prvom dijelu sedmice biće kod vas pojačana želja za grickalicama, za slatkišima, brzom hranom, za svim onim što, realno gledano, škodi vašem organizmu.

Pokušajte da ovo prevaziđete, jer u drugom dijelu sedmice to neće biti toliko izraženo.

Novac. Dolazi do poboljšanja po pitanju finansija. Rješavate najveće probleme.

Zdravlje. Budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost manjih povreda. Takođe, stomačni problemi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info