Ovan: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. Prvih par dana u ovoj sedmici biće prilično haotično – sve će se dešavati odjednom, a vi nećete znati na koju ćete prije stranu. No, iz sveg ovog haosa mogu se izroditi i konačna rješenja i pokreti svih situacija ili dogovora koje su tavorile već neko vrijeme.

Pun Mjesec u vašem polju posla dešava se u isto vrijeme kada i direktno kretanje Merkura pa mora biti malo haosa da biste krenuli naprijed. Ovo je jedna jaka sedmica. Zahtijevaće od vas čelične živce i nesalomivu volju, a to sada svakako imate.

Ljubav. Potpuno će vas okupirati poslovni segment i sve ono što se dešava unutar njega pa će vam bjekstvo u zagrljaj voljene osobe biti mirna luka.

Za vas je to super, ali vaš partner može imati oscilacije raspoloženja zbog toga što će se povremeno osjećati kao da je u drugom planu, što realno gledano i neće biti baš daleko od istine.

Bilo bi pametno da promijenite nešto u vašoj vezi i oživite je – u suprotnom, ode vaše voljeno biće sa prijateljima u provod, a vi onda razmišljajte (ako stignete od posla)…

Slobodni, otvara se šansa za zanimljivu avanturu, a možda bude i nešto više od toga, ako se kockice slože…

Hrana. Gdje je Venera, tu je slast i mast, a trenutno je dotična baš u vašem polju hrane. Porivi za jačom ishranom, za uživanjem u svakom zalogaju biće dosta naglašeni.

Zapamtite ono – ne živite da biste jeli, već jedete da biste živjeli.

Novac. Sve u vezi novca će vas iznenađivati ove sedmicee. Neki put super, a neki put baš i ne.

Zdravlje. Osjetljivo grlo i stomak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info