Lav: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. Neke situacije, kojima zaista ne želite da se bavite, jer ste mislili da ste ih okončali, ponovo će izaći na dnevni red u prvom dijelu ove sedmice. No, ono što je bitno – završićete ih i moći da nastavite dalje.

Pred vama je izuzetno važna poslovna sedmica, jer će u njoj neke stvari krenuti da se mijenjaju, ali ovog puta – nabolje. Neke od vas očekuju važni dogovori, ali i promocije, unapređenja ili odlazak na poslovno putovanje. Budite vrijedni i uložite sve svoje snage – isplatiće vam se, prije ili kasnije. Nadajmo se – prije.

Ljubav. Direktno kretanje Merkura u vašem polju partnerstava, od desetog marta, daje veliku priliku Lavovima da stave tačku na neke neprijatne situacije ili pitanja u odnosu sa voljenom osobom.

Jednostavno rečeno, vas dvoje ostavljate prošlost iza sebe i nastavljate dalje. Možda se još uvijek ne osjećate skroz opušteno i mirno po pitanju vašeg odnosa, ali i to će doći na dnevni red – samo treba biti malo strpljiv.

Slobodni Lavovi, zanimljiva peckanja, flertovanja i ljubavna dešavanja uglavnom u ovoj sedmici idu kroz poslovni segment, mada ih može biti i kroz izlaske i kontakte preko društvenih mreža.

Hrana. Pun Mjesec u polju hrane govori o znatnom povećanju apetita tokom ove sedmicee, naročito u njenom prvom dijelu.

Bilo bi dobro da ne odustanete od nekog zdravijeg režima ishrane koji ste započeli, jer će ove situacije i naglašeniji apetiti brzo splasnuti.

Novac. Velika tenzija početkom sedmice, a onda osjećaj da ste konačno krenuli naprijed.

Zdravlje. Nemate energije, osjećate se čudno, mutno, statično.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info