Jarac: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. Možete dobiti ponudu koja nije ono što ste očekivali i čemu ste se nadali, ali to ne znači da nije povoljna po vas. Konačno ulazite u fazu kada se stvari pokreću brže i više nećete morati toliko dugo, kao do sada, da čekate na ostvarenje.

Početni zastoj u svemu, koji može biti aktuelan u prvim danima ove sedmice, biće prevaziđen i pred vama su dani dobrih i kvalitetnih komunikacija i dogovora. Ne odustajte od svojih planova, oni su i te kako ostvarivi i za neke od njih ćete dobiti potvrdu i zeleno svjetlo baš sada.

Ljubav. Mijenja se atmosfera u vašim emotivnim vezama. Početkom sedmice možete imati manji problem u komunikaciji sa voljenom osobom, ali i pored početne obostrane nervoze i nesporazuma, ovo je lako i brzo rješivo.

Ostatak sedmice vam donosi obostrano dobro raspoloženje i jače strasti koje i te kako mogu začiniti vaš ljubavni život. Pozitivne promjene koje ste uveli, kao i više izlazaka, uljepšaće vam dane.

Slobodni, vrlo važna sedmica za vas, jer može otvoriti potpuno novu ljubavnu fazu. Emotivna iznenađenja i nove osobe u vašem životu koje mogu da vam donesu stabilnost i trajnost.

Hrana. Nikako ne bi trebalo da izbjegavate ribu pa čak i onu najobičniju tunjevinu iz konzerve (mada je to najlošija opcija, to i sami znate).

Potrebno vam je više tečnosti, više čajeva i sokova od svježeg, cijeđenog voća. Mliječni proizvodi su dobrodošli, kao i sve vrste povrća.

Novac. Svi prilivi će u početnoj fazi kasniti.

Zdravlje. Manji problemi sa pritiskom i cirkulacijom. Pritajena nervoza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info