Djevica: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. Nervoza u prvom dijelu sedmice, kao da ne uspijevate da se organizujete ni oko čega što vam je važno po pitanju posla i obaveza. Pun Mjesec u vašem znaku donijeće vam osjećaj haotičnosti i kao da u vašem poslovnom okruženju ništa ne može da se završi bez vas – razvlačiće vas situacije na sto strana odjednom.

Međutim, drugi dio sedmice već donosi smirenje, rješenje mnogih otvorenih pitanja i dosta prilika za kvalitetne dogovore, naročito one koji se vezuju za bilo koji vid saradnje sa inostranstvom.

Ljubav. Nešto ćete se teško partner i vi sporazumijevati početkom sedmice – biće prisutno malo tenzije i mnogo nervoze. Problem neće biti vaš odnos već prije neka dešavanja sa strane, koja vam oboma donose napetost.

Međutim, ovo nije nešto što će dugo potrajati, a u ostatku sedmice vas čeka dosta pozitivne energije i mnogo bolje razumijevanje. Uživaćete u zajedničkim momentima, sa puno opuštenosti i još više strasti.

Slobodni, pojavljuje se vrlo intrigantna i zanimljiva osoba. Može doći kroz segment izlazaka, prijatelja i društvenih mreža, ali i biti vezana za inostranstvo, putovanja.

Hrana. Pun Mjesec u vašem znaku, početkom sedmice, dovodi do oscilacija raspoloženja koje možete “gušiti” pojačanom potrebom da non stop nešto grickate.

Pokušajte da većim unosom tečnosti zatrpate ove “gladi” i ishranu bazirajte na žitaricama, povrću i voću.

Novac. Neke fine svote novca mogu sletiti u vaš novčanik…

Zdravlje. Zdravstvena situacija se poboljšava od drugog dijela sedmice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info