Blizanci: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. Krećete direktno! Namučio vas je prethodni period, jer se po pitanju posla sve zakomplikovalo, a vaši su planovi ili okrenuti naglavačke ili su tapkali u mjestu. Sada krenite polako od desetog da rješavate i ispravljate, da spašavate što se spasiti može.

Ići će ovo teško u početku, ali imaćete i pomoć i to vjerovatno od osoba od kojih to uopšte ne očekujete. Može biti i poslovnih ponuda za vas ove sedmice, ali dobro razmislite da li se upetljavati u to, pogotovo ako ste sa tim osobama već imali neki tip saradnje.

Ljubav. Partnerovi i vaši planovi i način funkcionisanja se možda i ne podudaraju u ovoj sedmici, ali to ne znači da nećete uspijevati da se uskladite i pronađete zajedničko rješenje.

Ne bi trebalo da bude većih problema, osim ako se baš potrudite da ih napravite. Jedan od tih potencijalnih problema bi mogao da bude i vaše eventualno flertovanje ili čak ulazak u kratkotrajnu avanturu. Blizanci – mogli biste da zbog toga imate briga i glavobolja kasnije…

Slobodni, možete da šarate okolo naokolo, ako vam je to volja. Imaćete prilike i za tajne ljubavi, ali i za to da vam srce žestoko zatreperi, ali da ćutite i čekate svojih pet minuta.

Hrana. Eto vama nekih proslava, nekih druženja, opuštencije i uživancije. Bićete okruženi ljudima, a znate i sami – u društvu je uvijek sve slađe.

Ipak, nemojte da precjenjujete svoje “snage” i da vam oči budu gladne, jer možete imati manjih stomačnih problema.

Novac. Istrošićete se nešto više od planiranog, sve vezano za kuću ili za članove porodice.

Zdravlje. Onako, ni tamo ni ovamo. Niste stabilni.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info