Bik: Sedmični horoskop za period od 09.03.2020. do 15.03.2020.

0

Posao. Problemi u organizaciji, komunikaciji sa saradnicima i u papirologiji biće izraženi do polovine sedmice. Takođe, moguće je da ćete se kajati zbog nekih svojih poteza iz prethodnog perioda. Iako se možete nervirati zbog ovih situacija, one će krenuti da se rješavaju jedna po jedna.

U drugom dijelu ove sedmice, neke od vas čeka neplanirano poslovno putovanje, a u svakom slučaju, ukoliko sarađujete sa strancima ili trgujete stranom robom, posao će krenuti nabolje. Iako početak nije obećavajuć, rezultati su dobri.

Ljubav. Probudili su nam se Bikovi, namirisali da je proljeće blizu i riješili da malo protresu i izluftiraju svoje emotivne relacije. I to će još i fino ispasti.

Promjene, koje se dešavaju u vašem odnosu, prijaju i partneru i vama, mada se mora priznati da vi imate kompletne zasluge za njih.

Slobodni, vi se spremite za malo ludovanja, planirali to ili ne. Konjukcija Venere sa Uranom i pun Mjesec u vašem polju ljubavi donose vam u život nove i neobične osobe i isto tako neobične ljubavne priče.

Ukoliko imate simpatiju, komunikacija sa njom će živnuti u ovoj sedmici, vodeći vas ka zadovoljstvu i dobrom raspoloženju.

Hrana. Najveći hedonisti zodijaka sada su, zajedno sa ulaskom Venere u svoje polje ličnosti, dobili i finu mogućnost da slatko uživaju i da se još slađe zaokrugle.

Pa gdje ćete sada tim putem i to pred proljeće? Naučite da stanete baš onda kada je najslađe.

Novac. Prilivi su nešto otežani, kasne ili ih je manje nego inače. Popraviće se situacija uskoro, ne brinite…

Zdravlje. Osjetljivo grlo, mogućnost manjih prehlada.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info