Vaga: Sedmični horoskop za period od 02.03.2020. do 08.03.2020.

0

Posao. Naporni dani čekaju drage nam Vage. Imate vi energije, motiva, elana – ma sve je to ok, ali imate i posla i obaveza – i to preko glave. Malo se razumijete sa kolegama i saradnicima, a malo se ne kopčate uopšte – zato će vam za završetak nekih poslova trebati više vremena nego što ste planirali.

Jednostavno rečeno, oni sa kojima ste u kontaktu će vam „jesti“ vrijeme pa ćete poslije morati da brzate i da se slomite da završite nešto u roku koji ste dogovorili. Imate šanse da sada ispravite neke propuste iz prošlosti.

Ljubav. Što ste više nestrpljivi da riješite neke situacije u partnerstvu u kojem ste, one će ići sve sporije. Htjeli ili ne htjeli, morate da se prilagodite trenutnim okolnostima i sačekate svoj trenutak.

Možda će nekima od vas izgledati kao da se odnos sa voljenom osobom primirio, zastao – ovo je samo trenutno stanje i nećete morati još dugo da ga trpite.

Slobodne Vage, čini vam se da osoba koja vam se dopada nekako mlako reaguje na vas. Nejasno vam je ponašanje druge strane i niste sigurni da li zaista želi da ostvari nešto sa vama ili ne. Ne brzajte i ne gurajte komunikaciju na silu. Neka ide kako ide pa i polako.

Hrana. Potrebno vam je više tečnosti, više variva, supa, čorbi, potaža. Meso i mesne prerađevine u ovoj sedmici smanjite na najmanju mjeru, a više konzumirajte mliječne proizvode. Izbjegavajte tešku i masnu hranu, previše začina.

Novac. Prilivi dolaze ujednačenim tempom. No, to vam nije dovoljno da biste bili opušteni.

Zdravlje. Problemi sa sinusima, prehladama, hormonima, ekcemima. Koža lica vam je osjetljiva.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info