Strijelac: Sedmični horoskop za period od 02.03.2020. do 08.03.2020.

0

Posao. Sve ono što se vezuje za finansije okupiraće vas većim dijelom ove sedmice. Međutim, nije zastoj samo u ovom segmentu – problem imamo i u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima pa svakako očekujte odlaganja i konfuzne obećanja.

Na sve ovo, mnogo sitnih obaveza dolazi na dnevni red, a vi nećete znati na koju ćete stranu prije da se okrenete. Ako je za utjehu – mirom, strpljenjem i uz veliku posvećenost onome što radite, pred kraj sedmice ćete riješiti veći dio.

Ljubav. Taman ste pomislili da ste završili sa nekim pitanjima sa voljenom osobom, a ona opet izlaze na dnevni red. Doduše, sada ćete se lakše i brže dogovoriti. No, na dnevni red će izaći nove situacije – prvo nešto po pitanju finansija – ovdje može biti nesporazuma ili pritisaka.

Iako će tokom ove sedmice ta komunikacija predstavljati često kamen spoticanja, s druge strane biće dosta lijepih i pozitivnih dešavanja koja će vam uljepšati zajedničku svakodnevnicu.

Slobodni, postoji neka interesantna komunikacija koja vam dosta privlači pažnju. Ipak, malo je vjerovatno da će do početka veze doći sada.

Hrana. Ishrana vam je u posljednje vrijeme prilično jednolična. Treblo bi da je obogatite i to najprije raznovrsnim povrćem – najbolje u salatama i svježe, ali ga možete i bariti, grilovati.

Takođe, konzumirajte češće voće i to u najvećem dijelu narandže, jabuke, banane, kivi.

Novac. Dosta troškova i oslabljen priliv novca.

Zdravlje. Bez većih problema u ovom segmentu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info