Škorpija: Sedmični horoskop za period od 02.03.2020. do 08.03.2020.

0

Posao. Svaka saradnja, svaki posao, svaki dogovor i svaka obaveza, u većem dijelu ove sedmice, imaće u početnoj fazi nerviranje ili zastoj ili komplikaciju. I bez toga kao da nećete moći da prođete. Druga je stvar što ćete vi sve to uspjeti da riješite i prilagodite da na kraju ide vama u korist.

Ali do tog „kraja“ ćete se namučiti. Neki put ćete uspjeti na trud i znoj, neki put na praktičnost, a neki put na čistu tvrdoglavost i inat. Zar je važan metod ako je rezultat kako treba? Dobra poslovna sedmica. I naporna, zar ste sumnjali u to?

Ljubav. Partner vam je nekako daleko. Možda vas ne razdvajaju kilometri i daljine, ali nešto drugo – da. Možda vas sada razdvajaju obaveze i voljene osobe i vaše. Možda vas razdvaja to što nemate vremena jedno za drugo. Šta god da je, neće se na vaš odnos odraziti.

Možda ćete oboje biti malo smoreni zbog toga, ali preživjećete. Ulaskom Venere u znak Bika, od 5. marta, ulazite u jednu mnogo ljepšu fazu.

Slobodni, baš vam i nije neki savršen period za ljubav. Sve to nešto kao krene pa stane. Ti neki bivši su nagrnuli, ali ste vi, kada su oni u pitanju, poprilično ravnodušni.

Hrana. Jedite konkretne stvari da biste se konkretno dobro osjećali. Batalite te neke brze hrane, roštiljanja, peciva, slatkiše. Batalite slatke i slane grickalice.

Jedite povrće, meso, ribu, mliječne proizvode, jaja. Navalite i na čajeve i od svježeg voća cijeđene sokove.

Novac. Novca će biti, ali vama to neće biti dovoljno. Škorpije, trošadžije.

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info