Ribe: Sedmični horoskop za period od 02.03.2020. do 08.03.2020.

0

Posao. Neke poslovne situacije ćete rješavati u hodu, a neke ćete morati da pustite i da ih ostavite, jer ćete shvatiti da nemate ili dovoljno informacija ili pravu podršku. Neke osobe, na koje računate, neće vam pružiti pomoć, ali će zato druge potpuno neočekivano imati prave savjete za vas.

Nažalost, ova sedmica vam neće biti jednostavna i lagana. Ukoliko radite sa novcem ili vrijednosnim papirima, budite obazrivi, jer su moguće greške i propusti. Situacija se popravlja pred kraj radne sedmice.

Ljubav. Sa emotivnim partnerom ćete pokušavati da u ovoj sedmici ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju, ali će dosta toga ipak ostati nejasno i nedefinisano.

Taman ćete pomisliti da ste na pravom putu ka rješenju, kad će se dogoditi situacije koje će u vama ponovo probuditi sumnjičavost i nepovjerenje prema osobi koju volite ili vas navesti na preispitivanje odnosa iznova i iznova. Pokušajte da u sebi smirite oscilacije koje će se javljati i da realno sagledate situaciju.

Slobodne Ribe – prošlost se javlja, pa nestaje i od nje vajde nema. Okrenite se prijateljima, oni su tu da vas podrže, usmere i donesu dobro raspoloženje.

Hrana. Vaša ishrana bi najvećim dijelom trebalo da se bazira na biljnim vlaknima, žitaricama, povrću i voću.

Od mliječnih proizvoda – kiselo mlijeko, jogurt, zreli sirevi. Meso, a naročito mesne prerađevine, trebalo bi da izbjegavate i da ih zamijenite ribom.

Novac. Trenutno je u ovom segmentu prisutno nezadovoljstvo.

Zdravlje. Osjetljivost, problemi sa disajnim putevima i spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info