Rak: Sedmični horoskop za period od 02.03.2020. do 08.03.2020.

0

Posao. Nezadovoljstvo trenutnom poslovnom situacijom, odnosima sa poslovnim partnerima i saradnicima, vašom pozicijom na poslu, obilježiće veći dio ove sedmice. Radićete mehanički, jednostavno zato što vas odgovornost prema obavezama primorava da budete ažurni, ali unutar sebe nećete imati nikakav pravi motiv niti zadovoljstvo.

Pozitivne promjene mogu biti nagoviještene tek pred kraj radne sedmice, kada će krenuti rješavanje vama bitnih pitanja koja su do sada tavorila i čekala.

Ljubav. Dosta ste osjetljivi, opterećeni mnogim pitanjima – i onima koji se vezuju za voljenu osobu, ali i mnogobrojnim drugim.

Jednostavno rečeno, atmosfera u kojoj ste trenutno je nekako čudna i mora se priznati da će vam ova sedmica teško „pasti“ na stomak i srce. U njenom većem dijelu ćete se osjećati uskraćeno, kada je ljubav u pitanju, i tek pred vikend ćete početi da se pomalo „dižete“.

Slobodni Rakovi, trenutno nemate baš nešto naročito dobre pokazatelje za emotivno zadovoljstvo. Imaćete osjećaj da vam se pojavljuju samo pogrešni ljudi ili oni koji vas uopšte ne interesuju. Biće bolje, ubrzo.

Hrana. U finom ste periodu da nešto mijenjate pa je pravi trenutak da se otarasite loših navika po pitanju ishrane. Iako će rezultati u početku biti polovični, vrlo brzo bi trebalo da se osjećate poletnije i sa više energije.

Novac. Velike oscilacije u finansijskom segmentu.

Zdravlje. Pojačani psiho-fizički napori. Umor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info