Lav: Sedmični horoskop za period od 02.03.2020. do 08.03.2020.

0

Posao. Okruženi ste ozbiljnim ljudima, ozbiljnim temama i poslovima, ozbiljnim obavezama. Imate osjećaj da napredujete u svemu ovome brzinom puža, uz maksimalne napore, ali okolnosti su trenutno takve i morate im se prilagoditi, koliko god vam se to ne dopadalo.

Neki dogovori, od kojih ste očekivali mnogo, u totalnom su zastoju u prvoj polovini sedmice i pitanje je u kojem pravcu će se ovo riješiti. I da li će se riješiti uopšte. Budite strpljivi, vrlo brzo ćete dobiti prave pokazatelje gdje i kako dalje.

Ljubav. U odnosu sa emotivnim partnerom sada je zaista potrebno da pokušate da riješite neke dileme iz proteklog perioda. Nema potrebe za izbjegavanjem razgovora ili za guranjem bilo kojih tema „pod tepih“ – otvara se u ovoj sedmici dobar prostor da vas dvoje popričate o bitnim stvarima.

Čak iako ne uspijete da baš u ovoj sedmici riješite sve što vam je važno, imate i dalje dobar period, pred vama, za otvorenost i iskrenost.

Slobodni Lavovi, vaši emotivni napori ovih dana baš i nisu krunisani uspjehom, čak iako početak komunikacije sa nekim bude obećavao. Zbunjeni ste ponašanjem osobe koja vam se dopada.

Hrana. Prijaće vam sve vrste variva i barene, kuvane hrane. Povrće možete jesti grilovano ili svježe – u svakom slučaju u neograničenim količinama.

Mesne prerađevine izbjegavajte, a meso uzimajte u manjoj mjeri. Riba, bilo riječna ili morska – da.

Novac. Očekuje vas isplata zaostalih potraživanja ili dugovanja.

Zdravlje. Reumatski problemi, osjetljivo grlo i sinusi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info