Jarac: Sedmični horoskop za period od 02.03.2020. do 08.03.2020.

0

Posao. I pored truda koji je evidentan, neke situacije i dogovori idu dosta traljavo. Kao da ništa ne uspijevate da završite iz prvog pokušaja već morate da ponavljate, što odlaže krajnji rezultat. Čak i kada situacije krenu dosta obećavajuće, vrlo brzo dođe do rasplinjavanja ili pak vašeg gubitka koncentracije.

Međutim, čak i pored ovih otežavajućih okolnosti, u posljednjem trenutku ćete ispoštovati rokove i moći da odahnete. Štaviše, negdje sredinom sedmice mogu vas baš obradovati lijepe vijesti koje ste prilično dugo očekivali.

Ljubav. U većem dijelu sedmice bićete stegnuti, okupirani obavezama, neopušteni. To će se svakako odraziti na odnos sa voljenom osobom ukoliko ne pronađete način da provodite više vremena zajedno. Čak iako je vremena malo, makar nemojte da dozvolite da vaša komunikacija trpi.

Ne povlačite se i ne ćutite: sada je potrebno i dobro da što više pričate – može o ozbiljnim temama, a može i šaputanje na jastuku.

Slobodni, ulazak Venere u vaše polje ljubavi i zabave, od petog marta, staviće tačku na prošlost o kojoj još uvijek povremeno razmišljate. Vrijeme je da se dešavaju nove stvari, nove ljubavi i novi ljudi.

Hrana. Uvedite u svoju ishranu špinat, cveklu, blitvu i zelje, brokulu, paprike, zelenu salatu. Ribu, bilo riječnu ili morsku, a čak i tunjevina u konzervi dolazi u obzir.

Od mliječnih proizvoda – jogurt i kiselo mleko. Voće – brusnice, suvo grožđe, urme i svi citrusi.

Novac. U drugom dijelu sedmice dolazi priliv koji čekate.

Zdravlje. Potrebno vam je više odmora i sna.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info