Djevica: Sedmični horoskop za period od 02.03.2020. do 08.03.2020.

0

Posao. Dogovori, poslovi, projekti kojima ste se u prethodnom periodu bavili, sada ponovo dolaze na dnevni red. Postoje odlične predispozicije za uspjeh u njima. Iako vam je čekanje bilo zamorno, shvatićete da se ipak isplatilo.

Oni sa kojima niste uspijevali da pronađete zajednički jezik po nekim pitanjima, uspjećete da se usaglasite i ostvarite obostrani interes. Sredinom sedmice sreća će vam se preokrenuti po mnogim pitanjima koja su vam do sada pravila problem.

Ljubav. Partneru izgleda kao da se povlačite, što nije daleko od istine. Doduše, vi se povlačite iz komunikacije, a ne iz odnosa, ali druga strana to ne zna. Razlog za vaše povlačenje iz komunikacije može biti to što trenutno kao da se ne kopčate sa svijetom.

Kažete jedno, partner protumači drugačije. Napravite lijep potez, partner se naljuti. Čak i kada pričate, kao da govorite različitim jezicima. Tamo negdje od sredine sedmice konačno ćete se ukopčati. I onda će krenuti nabolje.

Slobodne Device – neko vas intrigira ali uopšte ne možete da provalite ovu osobu. Nije vam jasna ni malo….jedino što znate je da vas jako privlači.

Hrana. Riba, meso, mliječni proizvodi, jaja, zeleno lisnato povrće – ove namirnice bi trebalo da imate makar par puta sedmično za obrok.

Potrebno vam je više minerala i vitamina – ove druge ćete najprije pronaći u narandžama, bobičastom voću, kiviju, jabukama.

Novac. Slaba naplata potraživanja, povećani troškovi, naročito u prvom dijelu sedmice.

Zdravlje. Zdravstveni problemi, koje niste zaliječili, ponovo se aktiviraju. Moguća prehlada, viroza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info