Blizanci: Sedmični horoskop za period od 02.03.2020. do 08.03.2020.

0

Posao. Neke promjene ili pak neočekivane situacije se dešavaju gotovo pa na dnevnoj bazi i vi zaista ulažete mnogo truda i živaca da sve ovo ispratite. Zbog svega što se dešava, moraćete da promijenite i svoje planove, ali i svoj način funkcionisanja.

Ne nervirajte se ukoliko sve budete morali da radite iz više pokušaja – pomirite se sa tim da je ovo takav period i da će se iskomplikovati sve ono što može. Brzina u djelovanju će vam samo donositi probleme. Neki put je bolje ići polako i sa puno opreza.

Ljubav. Iako je vaša pažnja razvučena na sto strana, a i na sto problematičnih ili vama neprijatnih situacija, ipak odnos sa voljenom osobom ide dosta korektno.

Ima tu nekih sitnica, malih stresova, malih nerviranja ili poneka rasprava, ali sve kratkotrajno i očas posla riješeno. Više obraćajte pažnju na voljeno biće nego na stresove svakodnevnice, koje sada ionako ne možete da izbjegnete.

Slobodni Blizanci, ne letite previše, da se ne razočarate. Ukoliko se pojavio neko sa kim ste se „pronašli“, idite polako i nemojte odmah filmovati neke romantične ljubavne tripove. Sačekajte da vrijeme da svoj sud da li je ovo „ono pravo“.

Hrana. U nekim ste čudnim danima, čudnom periodu – nigdje ne stižete na vrijeme, u konstantnoj ste žurbi pa uglavnom jedete s nogu, ne više od jednog ili dva obroka dnevno.

Ne možete se na ovaj način odnositi prema svom organizmu – budite odgovorniji.

Novac. Nestabilna finansijska situacija.

Zdravlje. Reumatski bolovi, meteoropatske reakcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info