ZARA: Ovo je haljina koju ćete nositi cijelo proljeće (a sada je na sniženju)

0

Haljina je najženstveniji komad garderobe i postoje mnogobrojni modeli haljina koje možemo nositi u mnogobrojnim prilikama, a koji nam ujedno pomažu da se osjećamo veoma privlačno, da nam bude sasvim udobno te da na najbolji način istaknemo sve ono što želimo.

Haljinu veoma rado nosimo tokom svih sezona, a ni proljeće sigurno nije izuzetak. Takođe, sigurno nećemo zaobići ni sezonska sniženja, a imajući u vidu da se tokom sniženja mogu pronaći fantastični komadi garderobe po veoma povoljnim cijenama, malo smo istražile kakva je situacija kod jednog od omiljenih španskih brendova (čitajte: ZARA) i potpuno smo oduševljene. Evo i zašto.


Iako mnoge žene pomalo zaziru od crvene boje (i dalje nam nije jasno zašto), činjenica je da će upravo ova prekrasna boja skrenuti pažnju na vas, bez obzira da li birate samo jedan komad garderobe u crvenoj, koji ćete iskombinovati sa drugim bojama, da li je u pitanju asesoar ili pak crveni karmin. Dakle, crvena je uvijek interesantna oku posmatrača pa je ZARA haljina crvene boje siguran znak da će vas svi primijetiti, gdje god se pojavite.


Zanimljivi dezen na ovoj haljini čini je još upečatljivijom – pored toga, on može biti zaslužan i za to da prikrijete male nedostatke na tijeku (ukoliko ih uopšte imate) – a njena dužina omogućuje vam da je nosite u svim prilikama. Savršeno, zar ne? I, još da dodamo, ovo je i haljina koju možete nositi u svim formalnim i svečanim prilikama.


Na kraju, dolazimo i do cijene. Mi smo se tako prijatno iznenadile kada smo vidjele da ova prekrasna haljina snižena je za fantastičnih 50%. Da, dobro ste pročitale – trenutna cijena je 39.95 KM, a možete je kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info