Vodolija: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Sve će u poslovnom segmentu ići skokovito. Dan sa previše obaveza, dan kada ste u praznom hodu i tako redom. Neke stvari ćete završavati iz cuga, za neke možda potpuno obične i svakodnevne obaveze trebaće vam više pokušaja da biste ih uspješno priveli kraju.

Ponovo će se pokrenuti neka pitanja koja su bila na čekanju iz prethodnog perioda. Pokrenuće se i riješiće se. Možda nećete biti najzadovoljniji reakcijama nekih osoba na vaše postupke, ali će vam ipak savjest biti čista.

Ljubav. Komunikacija sa voljenom osobom baš i nije toliko skladna tokom ovog perioda. Da se razumijemo, ne mora biti nikakvih rasprava.

Vrlo je moguće da se dogodi da nemate neke naročito podsticajne razgovore i da ste, svako za sebe, povučeni. Neki od vas trenutno nemaju o čemu da razgovaraju, a neki ne žele da eventualno isprovociraju rasprave pa se povlače.

Slobodne Vodolije, ni vas neće zaobići duhovi prošlosti tokom ove sedmice. Velika je šansa da će se kontakt sa bivšim partnerom ili sa nekom simpatijom odranije ostvariti, a šta će se iz toga izroditi, tek ostaje da se vidi.

Hrana. Vrijeme za korjenite promjene po pitanju ishrane je zvanično započelo. Još uvijek, početkom sedmice, možete imati iskušenja, ali kasnije se već možete uvesti u red.

Odgovaraju vam integralne žitarice, biljna vlakna, proteini. Ugljene hidrate izbjegavajte. Jedite dosta povrća i manje mesa.

Novac. Pokretanje nabolje u segmentu finansija. Naplata zaostalih potraživanja i dugova.

Zdravlje. Problemi sa grlom, plućima, hormonima, glavoboljama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info