Večeras: Mlad Mjesec u znaku Riba i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Kako je Mjesec povezan s dušom čovjeka, u Ribama je on prava duboka duša. Sada bi trebalo da pratite svoju intuiciju, meditirate, molite se i očistite negativne misli. Mnoge osobe se mogu vratiti u prošlost i razmišljati šta je bilo pa je sada povoljno vrijeme da se sve ostavi u prošlosti. Uz pomoć mladog Mjeseca krenite u novi početak, koji će izgraditi neki novi životni put.

Sada je dobro pronaći vrijeme za sebe, malo se osamiti, pročistiti mentalni sklop i riješiti se osoba s kojima vam nije lijepo. Ovaj položaj Mjeseca je dosta dobar za duhovne osobe, da pokrenu neku novu temu u duhovnosti.

Ovaj mlad Mjesec će biti u sekstilu s Marsom iz Jarca, što će mnogim osobama dati energiju bez koje ranije nisu mogle preduzeti nešto novo u svom životu. Mjesec pravi sekstil i s Uranom iz Bika pa će na pomolu biti dodatna hrabrost, želja za novim istraživanjima i eksperimentima.

Kako je Merkur retrogradan te će biti u konjukciji s mladim Mjesecom, mnoge osobe sada mogu ispraviti svoje greške i dobiti novu šansu da se poprave.

Mladi Mjesec u Ribama daje nam jednu okeansku dubinu emocija pa ako ranije niste nešto uspjeli, sada je to ponovo moguće pokrenuti uz mlad Mjesec.

Evo šta ovaj mladi Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju. Mnogi Ovnovi bi mogli poraditi na svojoj duhovnosti, malo se osamiti, meditirati i očistiti mentalni sklop od suvišnih i nebitnih misli.

Bik


Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem jedanaestom polju zaduženom za druženja, prijateljstva, nadanja, grupe, planove. Mnogi Bikovi, koji sumnjaju u sebe, sada bi se mogli riješiti tog problema. Bilo bi dobro da se povežete s nekim grupama koje vam odgovaraju.

Blizanci


Dragi Blizanci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj desetoj kući koja je vezana za autoritete, šefove, roditelja, karijeru pa bi tu trebalo da se usmjerite. Merkur je retrogradan pa možete imati neke nove šanse ako trebate nešto ponoviti ili ispraviti grešku.

Rak


Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem devetom polju što je vezano za inostranstvo, više ciljeve, filozofiju, učenja, religiju pa će se tu pokrenuti energija mladog Mjeseca. Mnogi Rakovi, za vrijeme mladog Mjeseca, mogu doživjeti velike preobražaje.

Lav


Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem osmom polju što je zaduženo za transformacije, regeneraciju, nove početke i završetke starih stvari i finansijske transakcije. Vi sada možete imati finansijsku pomoć od partnera, možete dobiti kredit ili neko nasljedstvo.

Djevica


Drage Djevice, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju partnerskih odnosa, kako poslovnih tako i u ljubavi. Sada je vrijeme da malo zastanete i podvučete crtu dokle ste stigli. Ako sumnjate u sebe, konsultujte se s osobom u koju imate povjerenja. Moguć je novi poslovni početak iznenada.

Vaga


Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem šestom polju koje je zaduženo za svakodnevni život, posao, zdravlje. Ako sada želite pokrenuti zdrav način života ili neki novi posao, moguće je da zavedete red u svojoj svakodnevnici. Ne pretjerujte u bilo čemu, jer vi ste neko ko teži harmoniji.

Škorpija


Drage Škorpije, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem petom polju, a koje je povezano sa zabavom, djecom, igrama na sreću, poklonima, ljubavlju. Sva događanja i novi preokreti mogu biti povezani s gore navedenim životnim aspektima. Ne požurujte u novu vezu.

Strijelac


Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem četvrtom polju koje je vezano za porijeklo, porodicu, jednog roditelja pa će se u tim područjima događati novi preokreti. Kako će ovaj Mjesec biti povezan s vašom drugom kućom, onda bi moglo doći do sudbinskih događanja i neke regeneracije.

Jarac


Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj trećoj kući komunikacije, trgovine, prometa, braće, rodbine i još mnogih merkurovskih osobina. Kako će praviti sekstile s vašim znakom, onda možete očekivati neke nove pokrete u gore navedenim područjima života.

Vodolija


Drage Vodolije, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem drugom polju koje je povezano s imovinom, ishranom, slobodnim vremenom pa će se tu događati promjene. Vi možete dobiti neku materijalnu stimulaciju ili napokon biti adekvatno plaćeni za svoj rad.

Ribe


Drage Ribe, ovaj mladi Mjesec dešava se u vašem znaku, a što će vam pomoći da pokrenete nešto novo u svom životu, nešto što ste željeli. Možete očistiti svoj mentalni sklop od nepotrebnog viška i od stvari koje nemaju svrhe u vašem životu.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info