Vaga: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Čudna poslovna sedmica je pred vama. Posla će definitivno biti, čak više nego što ste vi očekivali. Ipak, vi kao da nećete biti zadovoljni onim što se dešava ili ćete biti previše opterećeni i zatrpani.

Takođe, ne dopada vam se što nemate nikakav uticaj ni kontrolu trenutno i što vam se čini da se dosta toga dešava haotično i bez ikakvog reda. Sedmica je dobra za obnovu nekih dogovora, za ponovne kontakte sa starim saradnicima, ali i za uspešno rješavanje papiroloških pitanja.

Ljubav. Oko svega ćete se složiti sa partnerom (osim u momentima kada je on tvrdoglav, a vi nervozni), ali će kroz emotivni segment nekako zvrjati promaja.

U prevodu – svega ima, samo tih pravih emocija ne. U stvari, i one su tu, ali trenutno ne mogu da izbiju u prvi plan tako da se može dogoditi da kroz ovu sedmicu prođete onako, nezadovoljno i neispunjeno.

Slobodne Vage, ukoliko uđete u novu emotivnu priču ove sedmice, ona će definitivno biti obojena vrlo dubokim i intenzivnim emocijama, ali i komplikacijama i velikim oscilacijama. Za neke od vas, ovo je ipak sedmica kada prošlost stoji na prvom mjestu.

Hrana. Ništa po pitanju ishrane, pogotovo ako ste na nekom zdravom režimu ili na dijeti, ne ide onako kako ste vi zamislili. Iskušenja će se pojavljivati i to baš onakva kakvima najteže odolijevate. Prijalo bi vam više mliječnih proizvoda – jogurt, kiselo mlijeko, kefir, stariji zreli sirevi.

Novac. Stabilna sedmica po pitanju finansija.

Zdravlje. Sitnija i brzo prolazna zdravstvena problematika.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info