Strijelac: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Ništa neće ići po planovima, ništa neće funkcionisati onako kako ste vi to zamislili, ništa nećete uspijevati da završite iz prvog pokušaja. Ipak, malo trudom, malo uz pomoć drugih, malo uz pokoji kompromis i hladnu glavu, ipak ćete na kraju sve riješiti vrlo uspješno i u svoju korist.

Nervira vas što se trenutno ne možete osloniti na druge, pogotovo na njihova obećanja, ali ipak će se izdvojiti neke osobe kojima možete vjerovati i koje će pokazati svoju vrijednost.

Ljubav. Sa partnerom uspijevate da se dogovorite po nekim veoma bitnim pitanjima ili da riješite neke situacije koje su vas oboje opterećivale, što će donijeti do poboljšanja atmosfere i raspoloženja u vašem odnosu.

Postoje i dalje neke „stavke“ u kojima ima neraspoloženja ili nervoze, ali generalno gledano ovo je ipak jedna mirna i stabilna sedmica.

Slobodni, interesantnih dešavanja na emotivnom planu ima, ali ona se prvo vezuju za strast, hemiju, za osobe koje u vama izazivaju buru osjećanja. Takođe, kod nekih od vas vrlo je aktuelna ljubavna prošlost i može doći do obnova odnosa.

Hrana. Pravi je momenat da se naprave značajne promjene i vaša ishrana konačno dovede u red. Odgovaraju vam integralne žitarice, povrće, orašasti plodovi, voće, mliječni proizvodi. Meso i mesne proizvode bi trebalo da umanjite, a da više konzumirate ribu.

Novac. Naplata zaostalih potraživanja ili dugovanja.

Zdravlje. Solidna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info