Škorpija: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Sedmica u kojoj imate veliki radni elan i naglašenu kreativnost, ali to ne znači da će sve ići jednostavno i lagano, naprotiv. Čini se da će u svakom danu postojati makar jedan (mada vrlo vjerovatno i više) momenat u kojem ćete morati da se nervirate, ponavljate situacije, ispravljate krive Drine i bakćete se stvarima koje vam oduzimaju vrijeme.

Međutim, i pored svega toga možemo da kažemo da ćete rezultatima i onim što ste obavili biti izuzetno zadovoljni. Radite za sebe i za svoju budućnost.

Ljubav. Ne budite previše zahtjevni i naporni prema voljenoj osobi. Takođe, izbjegavajte da baš u svakom trenutku i baš u vezi svega budete u pravu, jer niste. Smanjite malo opsjednutost poslom i više se posvetite partneru.

Moguće je da je druga strana u zahtjevnom periodu i da joj je zaista potrebna vaša podrška, pažnja i ljubav. Makar povremeno gurnite svakodnevnicu po strani i probudite onu vašu lijepu, nježnu, ujedno strasnu i romantičnu crtu.

Slobodne Škorpije, neki kontakti se u ovoj sedmici obnavljaju, ali to neće biti iznenađenje za vas, jer ste ih potajno i priželjkivali.

Hrana. Sedmica pred vama nosi slatke i slane izazove, a od vaše volje i upornosti zavisi na koji način ćete se izboriti sa njima.

Generalno gledano, trenutno bi vam odgovaralo raznovrsno povrće, integralne žitarice i manje masni mliječni proizvodi.

Novac. Poboljšanje u sektoru finansija.

Zdravlje. Manji, povremeni problemi sa kičmom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info