Ribe: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. U svemu kasnite, ali stižete na vrijeme. Jednostavno, sedmica je takva da će vas uvijek nešto zakočiti ili vratiti korak unazad, obično onda kada se najviše žurite. Takođe, može biti nekih nesporazuma ili ne baš lijepih situacija sa osobama sa kojima sarađujete.

Povucite se iz rasprava, sada će vam mnogo više donijeti smirenost, hladna glava, samokontrola. U ovoj sedmici do vas dolaze neke informacije koje ste dugo čekali i koje će vam biti od velike koristi u budućnosti.

Ljubav. Ne želite da poslušate savjete koje dobijate i radite stvari na svoj način. Naravno, pričamo o vašoj emotivnoj vezi i o trenutnoj situaciji koja vam se baš i ne dopada.

Šta vam smeta, to samo vi znate, ali u svakom slučaju, u ovoj sedmici ćete uspjeti samo jednim dijelom da riješite problem ili nedoumice koje imate. Dani pred vama su šareni – čas obojeni povlačenjem i tišinom, čas finom energijom i dobrom komunikacijom između vas i osobe koju volite.

Slobodne Ribe, nedostaje vam neko iz prošlosti i sa tom osobom možete u ovoj sedmici ostvariti kontakt. U kojem će to pravcu otići – vidjećemo.

Hrana. Ono što bi svakako trebalo da izbjegavate u ovom periodu jesu slatkiši, brza hrana i grickalice. Problem je u tome što će vam prema ovim namirnicama stalno „letiti ruka“. Pokušajte da slatkiše zamijenite voćem ili crnom čokoladom.

Novac. Kontrolišite troškove.

Zdravlje. Solidna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info