Rak: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Svaki dogovor i svaka poslovna situacija ići će sa zakašnjenjem ili ćete morati da je „potežete“ više puta. Kao da vam se ne da da iz prvog pokušaja uradite bilo šta, a vi se za to vrijeme nervirate. Smanjite sebi tenziju – prihvatite da sada morate koračati malim koracima i biti strpljivi skoro za sve stvari.

Naučite da se prilagodite onima sa kojima sarađujete, njihovom tempu, jer je to sada jedini način na koji možete završiti ono što vam je bitno. Moguća obnova ranije, vrlo plodonosne, saradnje.

Ljubav. Dosta korektna situacija sa voljenom osobom. Funkcionišete, dogovarate se, ima tu i strasti i razumijevanja i akcije – od svega pomalo.

Doduše, nekog velikog ispoljavanja ljubavi i grandioznih emocija i izjava trenutno nema, ali u suštini – nemate razloga da se žalite. Vi ste nešto više okupirani poslom i obavezama pa će biti manje zajednički provedenog vremena.

Slobodni, susret ili razgovor sa osobom iz prošlosti može biti interesantno iskustvo. Sad, da li će doći do konkretne obnove odnosa ili će sve ostati samo na priči, ostaje nam da vidimo.

Hrana. Mlad Mjesec je uvijek vrijeme novih početaka pa zašto ne i novog režima ishrane, novog početka dijete? Ishrana zasnovana na proteinima i sa znatno smanjenom količinom ugljenih hidrata će vam prijati.

Novac. Trudite se da ne prekoračujete svoj budžet.

Zdravlje. Moguća prehlada ili viroza u drugom dijelu sedmice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info