Ovan: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Ukoliko ste u fazi nestrpljivosti i želje da što prije pokrenete ili aktivirate neke poslovne situacije, ova sedmica ne daje mogućnosti da stvari završite na brži način. Negdje je to i dobro, jer je i te kako moguće da ste nešto propustili ili napravili grešku u proračunu.

Ono što će se Ovnovima svakako isplatiti, koliko god ih to nerviralo, jeste strpljivost, istrajnost, upornost i sposobnost da sačekaju svojih pet minuta kada će sve ono do tada urađeno dati svoje prave, odlične rezultate.

Ljubav. Ulazeći aspekt Venere, iz vašeg znaka, sa Saturnom iz Jarca, u postojećim emotivnim relacijama može donijeti talase nezadovoljstva, distanciranosti, zahlađenje.

Ovo će se posebno odraziti na one Ovnove koji ovih dana ne dižu glavu od posla i u potpunosti su zanemarili partnera. Iako vam posao sada jeste na prvom mjestu, pronađite dovoljno vremena za ljubav i strast.

Slobodni, ovaj aspekt ne donosi ograničenje što se tiče novih emotivnih priča, ali može postojati razlika u godinama, udaljenost ili neka druga „začkoljica“. Takođe, period intenzivnog razmišljanja o prošlosti, čak i obnavljanje iste…

Hrana. Pred vama je sedmica u kojoj bi slatkiše, prekomjernu upotrebu začina i masnoća trebalo ograničiti.

Vašem organizmu su sada potrebni minerali i vitamini – zarad jačanja imuniteta. Obavezno što više citrusa, svježeg povrća, čajeva – sa medom, limunom, đumbirom.

Novac. Zategnuta finansijska situacija.

Zdravlje. Prehlade, viroze, kijavice. Mogući problemi sa hormonima i radom žlijezda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info