Lav: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Poslovni period je dobar, bez obzira na to što ste vi povremeno kao izgubljeni u dešavanjima i imate problem da se snađete i organizujete. Kao da nemate pravi motiv, kao da se rasipate i tek kada ste pritisnuti rokovima uspijevate da završite sve što imate. Naravno, u posljednjem trenutku.

Sedmica u kojoj vam se vraćaju stari klijenti, bivši poslovni saradnici. Sedmica u kojoj se mogu obnoviti neki dogovori, ali i sedmica u kojoj ne smijete dozvoliti da vam se obaveze gomilaju.

Ljubav. Nema nikakvih posebnih prepreka u odnosu sa osobom koju volite. Doduše, može vam komunikacija povremeno biti obojena nekom čudnom energijom, nerazumijevanjem ili pojačanom posesivnošću, ali generalno gledano, ovo su sitnice koje ćete vas dvoje uspješno prevazilaziti.

Sada je pravi momenat da popričate o nekim pitanjima ili situacijama o kojima već duže vrijeme ćutite.

Slobodni, kontakti sa suprotnom polom uglavnom će biti obojeni prošlošću. Da li su to bivši partneri ili neko koga odranije znate, zavisi od mnogo faktora. U svakom slučaju, zanimljivo vam je pa nastavite onda…

Hrana. Ili ste počeli kvalitetnije i zdravije da se hranite ili vam se polako vraća vaš stari apetit. U svakom slučaju, ova sedmica je dobra da uvedete neke fine promjene i učinite da se osjećate bolje. Pojačajte unos ribe i mliječnih proizvoda. Naročito će vam prijati stariji sirevi.

Novac. Dosta korektna situacija po pitanju finansija.

Zdravlje. Pojačane tegobe hroničnim bolesnicima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info