Jarac: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Možda vam se postupci nekih kolega ili saradnika baš i ne dopadaju, ali trenutno ne želite da im dajete na značaju. Postoje mnogo bitnije stvari koje vas okupiraju, pogotovo što ste svjesni da ste ušli u period  u kojem se mnogo toga, što vam je od važnosti, pokrenulo.

Sada povlačite prave poteze, pronalazite prave riječi kada su dogovori u pitanju. Stoji da će biti povremeno nekih zastoja ili odlaganja, ali vi ste dovoljno strpljivi i uporni da ćete umjeti da se na pravi način izborite sa ovim.

Ljubav. Voljena osoba je brižno i sentimenalno raspoložena prema vama i to vam u ovom trenutku odgovara i prija vam.

Zauzvrat, vi joj dajete podršku, oslonac. Možda iz vas baš i ne vrcaju emocije na sve strane, ali ste tu, za nju. Valjda se i to računa. Vaša komunikacija se u ovoj sedmici popravlja – možda nećete moći baš emotivno da se otvorite, ali ćete moći da se dogovorite, posavjetujete, složite.

Slobodni, sve se nekako prvo vezuje za prošlost u ovom periodu. Trenutno vas ona zaokuplja, krade vam pažnju i njoj ste posvećeni. Kontakt postoji, a da li će do obnove doći – to će se tek vidjeti.

Hrana. Kvalitetna i redovna ishrana je ono što bi trebalo da bude vaš imperativ tokom ove sedmice. I zbog imuniteta i zbog energije, koja vam je sada neophodna.

Jedite ribu, meso, žitarice, dosta povrća, jaja, mliječnih proizvoda. Od voća vam trenutno najviše odgovaraju jabuke, bananei narandže.

Novac. Trenutno baš i niste najzadovoljniji po pitanju finansija.

Zdravlje. Podložnost prehladama i problemima sa kičmom, kostima, zglobovima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info