Djevica: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Biće komplikacija, zastoja, povremenih problema u dogovorima i prilikom obavljanja posla, ali koliko god sve izgledalo kao velika teškoća rješenje postoji i pronaći ćete ga.

Takođe, iako ste možda od nekih stvari gotovo pa odustali, pruža vam se prilika da ih još jednom aktivirate, ovog puta kako treba. Kontakt sa jednom osobom će se pokazati kao vrlo značajan po vas i moguće je da će baš ona uspjeti da vas „pogura“ ka rješenju mnogih pitanja koja su vam sada od važnosti.

Ljubav. O nekim stvarima odavno ne pričate sa emotivnim partnerom. Moguće je da je došao trenutak da se progovori i o ne baš prijatnim temama, pogotovo ako će ovi razgovori donijeti rješenje situacije i stabilnije funkcionisanje.

Takođe, dobar je momenat da zajedničkim snagama realizujete planove koji su vam bitni. Komunikacija mora biti na prvom mjestu. Volite se, ali i pričajte – to vam je sada potrebno.

Slobodne Djevice, dvostruka šansa tokom ove sedmice. Jedna se vezuje za prošlost, a druga je nešto potpuno novo. Od vas zavisi kome ćete se prikloniti i na koju stranu okrenuti…

Hrana. Djevicama je zarad jačanja imuniteta potrebno puno voća, naročito svih vrsta citrusa, čajevi – najpre sa kombinacijom đumbira i limuna, zelenolisno povrće i riba.

Sve ostalo vam je na volju, osim što biste mogli da smanjite količinu slatkiša i crvenog mesa.

Novac. Sve što bude moglo da se iskomplikuje, po pitanju finansija, iskomplikovaće se.

Zdravlje. Mogućnost povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info