Blizanci: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Početni momenat u bilo kojoj situaciji, koja se vezuje za posao, donosiće nesigurnost, neodlučnost, donosiće konfuziju i zbunjenost. No, to što je početni momenat takav, ne znači da je i ostalo, naprotiv.

Poslije prvih problema, rješenje će se pronaći. Bilo u osobi, situaciji, okolnostima. Pred vama je sedmica u kojoj se mogu obnoviti neke saradnje, završiti zaostale obaveze ili se uhvatiti ukoštac sa projektima i poslovima koji su već dugo na čekanju.

Ljubav. Možda je komunikacija sa voljenom osobom povremeno čudna, možda se ne kopčate baš „na prvu“ loptu, možda dođu i periodi tišine i ćutanja, ali generalno gledano ne bi trebalo da imate bilo kakvih pravih problema sa partnerom. Bar ne onih koji se ne mogu riješiti očas posla.

To što u nekim drugim životnim situacijama niste baš najzadovoljniji, neće uticati na odnos sa voljenom osobom.

Slobodni Blizanci idu unazad, baš kao i njihov vladar Merkur. Ili će misli da vam se vraćaju u prošlost ili ćete se i vi lično zaputiti tom stazom. Možda ni sami ne znate zašto, ali tako vam je sada došlo…

Hrana. Mliječni proizvodi da – i to u prvom redu sirevi, kiselo mlijeko. Sve što je „na kašiku“ – definitivno da. Riba – da, ali bi morska bila bolja za vas. Povrće i voće – svakako da. Meso i mesne prerađevine u manjoj mjeri, uz obaveznu provjeru kvaliteta i ispravnosti.

Novac. Drugi dio sedmice donosi napetost po pitanju priliva i pojačane troškove.

Zdravlje. Solidan zdravstveni period. Manji problemi sa probavom i kratkotrajnim virozama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info