Bik: Sedmični horoskop za period od 24.02.2020. do 01.03.2020.

0

Posao. Sedmica rješavanja nekih situacija koje su u prethodnom periodu napravile problem ili izazivale neprijatnu atmosferu na vašem radnom mjestu. Vaše pozicije su apsolutno stabilne, ali će vam sve ovo što se bude dešavalo donijeti osjećaj težine, vjerovatno i preispitivanja da li ste mogli nešto od ovoga da izbjegnete.

Iako odajete utisak stabilne osobe koja zna šta hoće i koja u svakom momentu drži konce dešavanja u svojim rukama, ipak će postojati nesigurnost u vama i bojazan da li ste na pravom putu.

Ljubav. Emotivno nezadovoljstvo i osjećaj uskraćenosti i neispunjenosti jeste trenutno prikazan kod vas. Razlozi mogu biti različiti: nedovoljno vremena sa voljenom osobom, neispunjena očekivanja, neke nedoumice ili tajne koje imate, pojačana ljubomora…

Svako neku svoju muku nosi. Poenta je da osjećaj sputanosti nosite u sebi pa će samim tim i emotivni život biti neuobičajeno tih.

Slobodni, ono što nemate za tim žudite, a ono što vam se nudi – ne prija vam. Vaš ljubavni „ukus“ ovih je dana teško pogoditi, a i te želje ispuniti… Prošlost se javlja, gledajte šta ćete sa njom.

Hrana. Bikovima će u ovoj sedmici prijati lagani, izbalansirani obroci sa većim procentom povrća. Možete ga koristiti kao kuvano i bareno u raznoraznim čorbama i varivima, ali i kao svježe – ogroman izvor vitamina i minerala koji su vam sada neophodni.

Novac. Korektni finansijski prilivi. Naplata zaostalih potraživanja.

Zdravlje. Osjetljivost po pitanju zdravlja. Prehlade, hormonski problemi, teškoće sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info