Slika i zvuk u savršenoj harmoniji

0

Prepustite se novom doživljaju zabave uz neodoljivu ponudu m:tel-a:
Sony AG9 OLED TV uz poklon PS4

Uz neprevaziđenu procesorsku snagu, procesor za obradu slika X1™ Ultimate  koju posjeduje Sony AG9 OLED TV od 55 inča, otkriće vam stotine različitih objekata na ekranu uz inteligentno poboljšanje osvjetljenosti, detalje i boju kako bi sve što gledate bilo jasno, svijetlo i nevjerovatno realistično.

Ovaj OLED televizor, koji podržava Picture Processor X1™ Ultimate, kombinuje duboku crnu i prirodne boje tehnologije OLED sa funkcijom Pixel Contrast Booster™ za napredni kontrast boja pri velikoj osvjetljenosti što će uticati da sve što gledate oživljava u finim detaljima i živim bojama.

Uz Acoustic Surface Audio+™ zvuk će stizati do vas iz različitih pravaca, baš kao u koncertnoj dvorani.  Dva aktuatora i dva moćna niskotonca reprodukuju višedimenzionalni zvuk koji će vam omogućiti da se prepustite potpuno novom doživljaju zabave. 

A Android TV operativni sistem učiniće lako dostupnim i sve vaše omiljene aplikacije.

Ukoliko pored ovih sjajnih performansi tražite još, tu je odlična ponuda kompanije m:tel uz koju kupovinom ovog neodoljivog TV-a, koji možete da otplaćujete na rate, na poklon dobijate i Play Station 4 koji će, sasvim sigurno, unijeti još više zabave u vaše domove.

Zato, odaberite m:tel paket po svojoj mjeri i doživite potpuno novo iskustvo televizije!

Više informacija potražite na najbližem prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 08005000 ili na m:tel sajtu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info