Vodolija: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Neke odlične ideje vas mogu aktivirati da se pokrenete. Naročito će ovo biti primjetno kod Vodolija koje se bave privatnim poslom, ali ni ostali neće proći nimalo loše. Osjećaćete potrebu da izbijete u prvi plan, da se dokažete i izvjesno je da će vaši napori uroditi plodom.

I dalje ste u periodu prevelikih obaveza ili vi ne uspijevate da se organizujete na pravi način – nešto od toga jeste sigurno. Sa malo truda, ova sedmica će vam donijeti dobru komunikaciju sa saradnicima, čak i potencijal za nove dogovore.

Ljubav. Ulazak Marsa u vaše polje tajni daje mogućnost da otpočnete sa nekom vama zanimljivom i podsticajnom komunikacijom, iza leđa voljene osobe.

Međutim, bar u ovom trenutku to više djeluje kao zanimacija i mentalno „razgibavanje“ nego na nešto ozbiljnije. U međuvremenu, odnos sa partnerom je vrlo korektan i zaista nemate razloga da se žalite na trenutnu situaciju.

Slobodne Vodolije, neko vam se brzinski može dopasti, zaintrigirati vas, učiniti da živnete i da se osjećate dobro. Da li će ovo prerasti u ljubavnu priču ili samo ostati na nivou lakog flertovanja – vidjećemo u narednom periodu.

Hrana. Jeste da je mlad Mjesec u vašem polju hrane na samom kraju ove sedmice, ali to ne znači da vaš novi početak po ovom pitanju treba da bude tek tada.

Ako ništa drugo, uvodite lagane promjene prije nego što krenete zaista udarnički sa zdravim životom i pravilnom ishranom.

Novac. Podsjetite dužnike na sebe. U periodu ste kada možete naplatiti stara i zaostala dugovanja.

Zdravlje. Manji problemi sa grlom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info