Vaga: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Zastoji u poslovnom segmentu će biti kratkotrajni i rješivi. Da, donijeće vam neke situacije povremeno glavobolju i nervozu, ali koliko god da neprijatno otpočnu brzo će se i povoljno po vas završiti. Povremeni nesporazumi sa saradnicima i kolegama oduzeće vam djelić dragocjenog vremena.

Obratite pažnju na papirologiju, mogući su problemi i teškoće. Sedmica je naročito dobra za one Vage koje se bave privatnim poslom – imaćete obaveza više nego inače i vjerovatno preuzeti previše na sebe.

Ljubav. Nastavlja se period promjenjivosti u vašim emotivnim relacijama. Da se razumijemo – ništa ovo nije loše, samo što ćete jednog dana biti u super raspoloženju, a već drugog će postojati napetost ili distanca između vas dvoje.

Ipak, sve će se ovo lako rješavati, jer vaš partner sada ima pravu inicijativu i sposobnost da vas pokrene i donese vam osmijeh na lice.

Slobodne Vage, vaša energija jeste dobra, puni ste akcije i pozitivnog raspoloženja, ali emotivni period vam je takav da sada možete samo privlačiti površne odnose i laka flertovanja ili avanture. Ako je to ono što trenutno želite – samo naprijed.

Hrana. Iako su vaša volja i upornost da se držite zdravijeg režima ishrane dosta naglašeni, ipak vas u toku ove sedmice očekuju raznorazna iskušenja. Slatkiši će vam definitivno biti slaba tačka, ali teško ćete odolijevati i pecivima, tjesteninama, brzoj hrani.

Novac. Prilivi sa više strana. Novac od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje. Moguće su glavobolje, problemi sa hormonima, sinusima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info