Strijelac: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Odlaganja vama bitnih situacija, problemi u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima obilježiće početak ove sedmice. I pored toga što će na prvi pogled sve djelovati haotično, uspjećete uz nečije posredovanje da ubrzate situaciju i riješite je.

Moguća je ponuda koja je finansijski vrlo zanimljiva za vas i o njoj bi vrijedilo razmisliti. Neke se promjene dešavaju u vašem radnom okruženju i, poslije početne nervoze, shvatićete da su pozitivne i da vam odgovaraju.

Ljubav. Oko stvari koje su vam kao paru bitne, partner i vi ćete se razumjeti. Ono što je važno, što se mora ili što ste se dogovorili – riješićete i obavićete. Faliće „ono nešto“. Faliće bliskost, faliće sitnice, faliće privrženost, faliće romantika.

Ali, na dnevnoj bazi ćete funkcionisati pomalo suvoparno i ponekad kao „pod moranje“. No, takav vam je period – bolji za odgovornost jedno prema drugom nego za ljubav.

Slobodni, ukoliko imate simpatiju, komunikacija sa njom će u ovoj sedmici imati oscilacije. Biće osoba koje će pokušavati da vas zainteresuju za sebe, ali ćete vi nekako mlako reagovati.

Hrana. Vašem organizmu u ovom periodu je potrebno više proteina, vitamina, minerala. Mliječni proizvodi – u prvom redu sir (a bilo bi odlično da konzumirate koziji ili ovčiji) i kefir, od povrća – cvekla, špinat, brokula, karfiol, blitva, bundeva. Od voća – mandarine, kivi, jabuke.

Novac. Ušli ste u jači i povoljniji period po pitanju finansija.

Zdravlje. Prijalo bi vam da ste više fizički aktivni.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info