Škorpija: Sedmični horoskop za period od 17.02.2020. do 23.02.2020.

0

Posao. Vaš vladar Mars ušao je u polje koje vlada komunikacijom, okolinom, trgovinom, dogovorima, kratkim putovanjima, informacijama. Zajedno sa njim i vi ste ušli u period koji je izuzetno aktivan i podsticajan za vas.

Očekujte tokom ove sedmice pojačane aktivnosti i moguće poslovne ponude i prilike koje će u prvom trenutku biti iznenađenje za vas, ali ćete shvatiti da ste ih i te kako zaslužili svojim trudom u prethodnom periodu. Značajni kontakti i važni dogovori su pred vama.

Ljubav. Solidna sedmica po pitanju ljubavi. Biće tu nekih finih i interesantnih trenutaka sa voljenom osobom, biće mnogo dobre energije, biće pozitivnih promjena i iznenađenja.

U svakom slučaju, nećete imati razloga da se žalite. Dobro, voljena osoba će povremeno umjeti da bude previše naporna ili zahtjevna, ali to nije nešto s čim ne možete izaći na kraj.

Slobodne Škorpije, sedmica koja će vas pomjeriti, dotaknuti. U stvari, neće to uraditi sedmica već osoba – neko će vas jako privući i situacija između vas dvoje će se uraganskom brzinom razbuktati. Uživajte i lijep provod!

Hrana. Ulazak Marsa, vašeg vladara, u znak Jarca donosi vam period odgovornosti i fokusiranosti na ciljeve. Ukoliko je vaš cilj zdrav život i pravilna ishrana, onda je ovo pravo vrijeme i pravo mjesto za vas. Samo vidite kako ćete da se izborite sa pojačanom potrebom za slatkišima…

Novac. Sedmica dobrih priliva, moguće iz više izvora.

Zdravlje. Dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info